Prima pagină :: Anticancerigen :: INDOLE-3-CARBINOL Sinergistic (Forte) 225 mg / 30 capsule

INDOLE-3-CARBINOL Sinergistic (Forte) 225 mg / 30 capsule

INDOLE-3-CARBINOL Sinergistic (Forte) 225 mg / 30 capsule
SKU
SKU94
Preț:
79.00 LEI

 

INDOLE-3-CARBINOL SINERGISTIC
 cu DIM (3,3’-Di-indolimetan)

 


Forte
CalitateFarmaceutica
100% pur. Fara adaosuri
Un anticancerigen testat clinic
100mg 225 mg/ 30 capsule
Fabricat in Canada conform normei cGMP

 

 

 

 

 

Pre-menopauza, Menopauza, Exces de Estrogen

Afectiuni ale prostatei (inflamatia prostatei)

Proprietati chimoterapeutice si preventive pentru toate tipurile de cancer

Proprietati specifice ANTICANCERIGENE (prostata, san, cervical, endometru, colon, piele, leucemie)

PAPILOMA (Papilloma, Papilomatoza) si afectiuni derivate (Neoplaza intraepiteliala cervicala sau vulvara )

Hrpes simplex, Lupus eritomatos

 

 

Indole-3-Carbinol (I3C) + DIM:  ACTIUNE

Indole-3-Carbinol ca si DIM sunt antagonisti pentru estrogen, ceea ce il fac utili in tratarea excesului de estrogen atat la barbati cat si la femei. Excesul de estrogen este considerat ca factor generator de cancer la san, ovare, prostata. Femeile care iau anticonceptionale precum si femeile in pre-menopauza sau menopauza sufera de regula de o imbalanta hormonala caraterizata prin exces de estrogen.

Dar estrogenul in exces nu este o caracteristic strict feminina. Si la barbati, pe masura ce imbatranesc scade nivelul de testosteron si se instaleaza un exces de estrogen. Studiile arata ca in ultimul timp (datorita alimentatiei, stresului, poluarii, etc. ) la multi barbati de 54 de ani s-au gasit niveluri de estrogen mult mai ridicate decat la o femeie la menopauza in vasta de 59 de ani !!!. Excesul de estrogen la barbati conduce la: niveluri reduse de testoseron, oboseala, pierderea musculaturii, cresterea ponderala, reducerea libidoului si a functiei sexuale, inflamarea prostatei. In concluzie, Indole-3-Carbinol in asociatie sinergica cu DIM este util atat femeilor cat si barbatilor trecuti de varsta mijlocie.

Indole-3-Carbinol este de asemenea prin excelenta un anticancerigen care are insa si alte efecte benefice pentru organism. Poate fi administrat atat preventiv (de catre persoanele predispuse la cancer) cat si in tratarea bolilor canceroase. Studii recente indica actiunea puternic sinergica a asocierii Indole-3-Carbinolului cu DIM (3,3’-Di-indolymethane)

Manipuleaza genele antitumorale p21, p27 si p53 cu efect chimoterapeutic si preventiv in toate tipurile de Cancer si impotriva virusulor Herpex Simplex si Human Papilloma Virus

.....Stopeaza crestera si produce apoptza (moartea programata) a celulelor canceroase in: cancer la san, cervical, endometru, prostata, colon, piele si leucemie dar si in alte forme de cancer

Studii efectuate la Universitatea California din Berkeley, Laboratorul de cercetare a Cancerului din cadrul Facultatii de biologie celualara si moleculara au atestat actiunea sinergica a combinatiei I3C +DIM in apoptoza celuleor canceului la san. Mai mult, s-a constatat ca Indole-3-Carbinol + DIM potenteaza actiunea TAMOXIFEN ului, substanta administrata ca chimoterapie.

.....Doctorul biolog Hien T. Lee, tot de la universitatea Berkeley din California a descoperit ca I-3-C (Indole-3-Carbinol), este eficient in tratarea cancerului de prostata prin blocarea hormonilor masculini care sunt responsabili pentru facilitarea inmultirii celulelor canceroase la nivelul prostatei.


Daca pana de curand studiile  asupra efectelor anticancerigene a I-3-C au fost conduse mai mult pe aniumale si in-vitro, in 2006 Dr. Hsu a dovedit ca Indole-3-Carbinol induce o stopare (arrest) a fazei G1 din ciclul de crestere si reproducer a  celulelor maligne umane. Acest lucru este semnificativ in preventia si tratatrea cancerului deoarece faza G1 de crestere apare in fazele timpurii ale ciclului vietii celulei maligne. Faza G1 este dominata de sinteza diferitelor enzime care sunt strict necesare pentru faza urmatoare (faza S) incluznad si acele enzime necesare pentru replicarea AND-ului (AND-ul modificat, “malign”). Acest lucru are o importanta esentiala deoarece ceea ce deosebeste o celula sanatoasa de una cancerigena este tocmai modificarea ADN-ului. 

 
COMPOZITIE:

Indole-3-Carbinol……………………200 mg

DIM (3,3’-Di-indolymethane)………...25 mg

(din specii de Brassica)

ADMINISTRARE: 1- 3 capsule pe zi in timpul mesei sau conform sfatului medicului

RECOMANDARI: Pentru cancer la san se poate asocia sinergic cu REISHI + VITAMINA E, E8 sau cu un Complex de Tocoferoli

REFERINTE

1)      Bradlow, Effects of dietary indole-3-carbinol on estrogen metabolism and spontaneous mammary tumors in mice. Carcinogenesis 12: 1571–1574

2)      Bell, M. C., Crowley-Nowick, P., Bradlow, H. L., Sepkovic, D. W., Schmidt-Grimminger, D., Howell, P., Mayeaux, E. J., Tucker, A., Turbat-Herrera, E. A. & Mathis, J. M. (2000) Placebo-controlled trial of indole-3-carbinol in the treatment of Gynecol. Oncol, Sepkovic, D. W. & Auborn, K. (1998) Estrogen metabolism and the malignant potential of human papillomavirus immortalized keratinocytes.

COMPOZITIE: Indole-3-Carbinol……………150 mg

 

ADMINISTRARE: 1-4 capsule pe zi in timpul mesei sau conform sfatului medicului

 

RECOMANDARI: pentru cancer la san se poate asocia sinergic cu VITAMINA E8

 

REFERINTE


1)      Bradlow, H. L., Michnovicz, J., Telang, N. T. & Osborne, M. P. (1991) Effects of dietary indole-3-carbinol on estrogen metabolism and spontaneous mammary tumors in mice. Carcinogenesis 12: 1571–1574

2)      Bell, M. C., Crowley-Nowick, P., Bradlow, H. L., Sepkovic, D. W., Schmidt-Grimminger, D., Howell, P., Mayeaux, E. J., Tucker, A., Turbat-Herrera, E. A. & Mathis, J. M. (2000) Placebo-controlled trial of indole-3-carbinol in the treatment of CIN. Gynecol. Oncol. 78: 123–129

3)      Newfield, L., Bradlow, H. L., Sepkovic, D. W. & Auborn, K. (1998) Estrogen metabolism and the malignant potential of human papillomavirus immortalized keratinocytes. Exp. Biol. Med. 217: 322–326

4)      Cover, C. M., Hsieh, S. J., Tran, S. H., Hallden, G., Kim, G. S.

: *
: *
: *
 
GABA Ne-Sintetic cu P5P 60 capsule
GABA Ne-Sintetic cu P5P 60 capsule
66.00 LEI
INOSITOL (MYO-INOSITOL) 500 mg
INOSITOL (MYO-INOSITOL) 500 mg
90.00 LEI
URINAR - Protocol 15 zile
URINAR - Protocol 15 zile
126.00 LEI
STEVIA - Îndulcitor natural ZERO calorii - 100 pliculețe (1g)
STEVIA - Îndulcitor natural ZERO calorii - 100 pliculețe (1g)
52.63 LEI
IMMUNOCELL / 90 tablete
IMMUNOCELL / 90 tablete
142.00 LEI
RELAVIT blister / 30 tablete
RELAVIT blister / 30 tablete
60.00 LEI

Evaluare produs

Opiniile clienților

Nu au fost exprimate opinii despre acest produs.

Adaugă opinia ta aici

: *
: *
Introduceți caracterele din imagine:


*  • Conţinutul acestui site are un caracter informativ şi nu se substituie diagnosticărilor şi/sau recomandărilor medicale de specialitate.
  • Produsele prezentate pe acest site sunt suplimente nutriţionale care se eliberează fără reţetă'. Citiţi cu atenţie prospectele care însoţesc produsele comandate.
  • Farmacieverde.ro şi reprezentanţii săi nu sunt responsabili pentru administrarea neadecvată sau incorectă a produselor oferite.
  • Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare şi nu atrag responsabilitatea FarmacieVerde.ro