istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat istanbul nakliyat uluslararas� nakliyat ev e�yas� depolama ofis ta��ma

evden eve nakliyat istanbul nakliyat Magazin online cu produse naturiste si suplimente alimentare

Formule de bază

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de Bază, Programul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de Bază. Organismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Produse

Dr.Rath VitaKids / 120 tablete masticabile
95.00 LEI
Produs indisponibil momentan
Dr.Rath's PHYTOBIOLOGICALS / 60 capsule
155.00 LEI
VITACOR Junior / 90 tablete
115.00 LEI
Produs indisponibil momentan
VITACOR PLUS / 90 tablete
215.00 LEI