Evenimente

La datele de 31 ianuarie și 1 februarie 2015 a avut loc în sala Roma a hotelului Siqua din București seminarul cu tema

Medicina celulară – Principii de bază și combinații de elemente nutritive

susținut de doamna Terry Buter (Olanda) specialist nutriționist care colaborează de 17 ani cu Dr.Rath Health Programs. Seminarul a reunit 120 de participanți pe parcursul celor două zile.

Medicina celulară este un concept științific conform căruia deficitul cronic de vitamine, aminoacizi și alte elemente nutritive specifice stă la originea multor boli cronice ale timpurilor noastre precum bolile cardiovasculare, osteoporoza, diabetul, cancerul și multe altele. La baza unor grupe întregi de afecțiuni stă deficitul de bioenergie și biostabilitate celulară.

Cercetările asupra medicinei celulare și a combinațiilor de elemente nutritive specifice pentru menținerea unei bune stări de sănătate și / sau corectarea anumitor dezechilibre se desfășoară de peste 20 de ani la Institutul de Cercetare Dr.Rath.

Mai jos vă prezentăm câteva imagini surprinse pe parcursul celor două zile de seminar și câteva dintre părerile participanților.

”Propun promovarea la nivelul asociațiilor profesionale precum și ale pacienților”

”Vă mulțumesc pentru străduință. Aș dori aprofundarea informațiilor primite”

”Foarte interesant, vine cu noi idei, teorii, soluții care le completează pe cele existente. A fost o prezentare de nivel înalt, foarte bine structurată, concisă și logică.  Lucrez  în domeniul medicinei integrative și utilizez aceste principii în practica mea zilnică. Aș dori să-mi dezvolt experiența și cunoștințele în acest domeniu”

”Cred că ar fi foarte utilă continuarea acestui seminar cu o concentrare mai aprofundată pe cele două mari patologii: boli cardiovasculare și cancer. Sincere felicitări pentru modul foarte practic și plăcut în care ați organizat toată informația și nota maximă pentru alegerea locației.”

”Un seminar cu o bună ținută științifică, prezentat într-o manieră accesibilă și neprofesioniștilor în domeniu. Felicitări!”

”A fost de la excepțional în sus. Mii de mulțumiri”

eveniment

”Am dori să organizați un seminar identic și la Timișoara”.

”Vă mai așteptăm cu drag și cu alte informații legate de sănătate și prevenție”

”Studiez medicina, sunt în ultimul an și această prezentare a venit în cel mai potrivit moment, pentru a pune bazele viitoarei mele practici. Apreciez foarte mult vitamina C pentru că are atâtea beneficii și din păcate este subestimată de chirurgi, deoarece ar ajuta la vindecarea mai rapidă datorită sintezei mai bune a colagenului, etc Vă mulțumesc pentru că mi-ați arătat cum îmi pot ajuta pacienții cu ajutorul sinergiilor de microelemente nutritive”

Întrucât 100% dintre participanții care au completat chestionarul consideră că informația primită le este utilă pe plan profesional și/sau personal iar 97% dintre aceștia doresc să repete seminarul și l-ar recomanda și altor persoane, vom face tot posibilul să organizăm și alte ediții în viitor, la care vă așteptăm cu drag să participați.

Vă mulțumim!