OMEGA 3 VEGAN / 60 capsule

144,00lei

BENEFICIILE ACIZILOR GRAŞI ESENŢIALI

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cumpără acest produs și câștigi 15 puncte bonus

Descriere

Alternativă la uleiul de peşte cu acizi graşi esenţiali Omega-3 EPA şi DHA

 

Acizii omega-3 sunt elemente nutritive vitale pe care trebuie să le ingerăm cu regularitate în alimentație. Printre acizii grași cei mai activi biologic se numără acizii grași omega-3 EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Efectul lor este extrem de variat, întrucât au o importantă contribuție de susținere a sănătății și a stării de bine (vezi și capsulele cu ulei de pește Dr. Rath Omega E™).

Pentru alimentația noastră, una din cele mai importante surse sunt peștii de mare cu conținut ridicat de grăsime. Aceștia concentrează acizi grași valoroși în corpul lor deoarece se hrănesc cu alge și cu pești mici care la rândul lor mănâncă alge. Astfel, algele pot fi considerate ca principala sursă de acizi grași omega-3. În cazul unei alimentații vegetariene sau vegane, acizii grași omega-3 se obțin cel mai adesea din ulei de semințe de in sau alte uleiuri vegetale. Motivul este faptul că uleiurile vegetale conțin ALA (acid linoleic), un acid gras omega-3 cu lanț scurt. Acesta este precursorul acizilor grași EPA și DHA care apoi trebuie produși în organismul nostru.

Cu Dr. Rath Omega 3 Vegan™ acești acizi grași de bună calitate EPA și DHA sunt disponibili direct, din surse vegetale originale.

Dr. Rath Omega 3 Vegan™ conține acizii grași polinesaturați EPA și DHA. Aceștia sunt extrași din microalga Schizochytrium, constituind baza pentru uleiuri omega-3 de înaltă calitate și oferind vegetarienilor și veganilor o posibilitate ideală de a-și suplimenta alimentația cu aceste valoroase componente nutriționale.
* Cu contribuție la funcționarea normală a creierului (DHA)*
* Pentru susținerea unei funcții cardiace normale (EPA/DHA)*
* Cu contribuție la susținerea unei vederi normale (DHA)*
* Efectul pozitiv este dat de ingerarea zilnică a minimum 250 mg

Conținutul unei capsule:

500 mg acizi grași Omega-3 EPA și DHA cu:
DHA (acid docosahexaenoic)………………………….. 162,5 mg*
EPA (acid eicosapentaenoic)…………………………… 87,5 mg*

* Conținut mediu de DHA și EPA. Valorile pot fi supuse variațiilor naturale.
Conținutul total de 500 mg EPA și DHA este garantat.

Doză recomandată:

Adulți: 1 capsulă vegană moale de 2 ori pe zi la mese.
Se consumă fără a se mesteca, cu puţin lichid.

Capsulele gelatinoase Dr. Rath Omega 3 Vegan™ extind gama noastră deja existentă de acizi grași omega-3 din ulei de pește (Dr. Rath Omega E™) cu o sursă vegetală a acestor acizi, adecvată în special pentru vegetarieni și vegani.

Prezentare: flacon cu 60 capsule

***

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Citiţi mai multe detalii despre produse, cercetările pe baza cărora au fost concepute, sursele ingredientelor folosite, standardele de calitate şi multe altele.

============

SURSE ANIMALE ŞI VEGETALE DE ACIZI GRAŞI OMEGA 3

ASEMĂNĂRI ŞI DEOSEBIRI

Acizii grași Omega-3 sunt adesea asociați cu produsele din ulei de pește, deoarece peștii precum somonul, macroul și sardinele sunt bogati în acești acizi grași. Cu toate acestea, algele pot fi, de asemenea, o sursă de înaltă calitate de omega-3.

Formulele noastre complementare Dr. Rath Omega E™ (ulei de pește) și Dr. Rath Omega 3 Vegan™ (din microalge Schizochytrium) au trei lucruri în comun: ambele ajută la menținerea funcției normale a creierului (DHA), susțin funcția normală a inimii (EPA/ DHA) și menținerea vederii normale (DHA).

Acizii grași Omega-3 din alge au patru avantaje în comparație cu peștele:

* Ecologic: extragerea acizilor grași omega-3 din alge este mai ecologică decât extragerea acestora din pește. Pescuitul contribuie la pescuitul excesiv al oceanelor și poate duce, de asemenea, la eliberarea de poluanți în mediu.
Durabilitate: Algele pot fi cultivate în mod durabil și fără a afecta habitatele. În comparație cu piscicultură, producția de alge necesită doar o fracțiune din spațiu și apă.
* Puritate: Acizii grași Omega-3 din algele Schizochytrium cultivate în acvaculturi controlate sunt mult mai puri decât cei din pește, care absorb poluanții din oceane. Procesul de asigurare și garantare a acestei purități este, prin urmare, mult mai complex pentru uleiul de pește.
* Potrivit pentru vegani: acizii grași Omega-3 din alge sunt ideali pentru vegani și vegetarieni deoarece nu sunt de origine animală.

O notă despre conținut: 1000 mg de omega-3 se găsesc în două capsule de Dr. Rath Omega E™ din ulei de pește – sau în patru capsule vegane de Dr. Rath Omega 3 Vegan™.

Pe scurt, acizii grași omega-3 din alge sunt o alternativă excelentă la acizii grași omega-3 din pește.