VITAKIDS chocco / 120 tablete masticabile

164,00lei

BENEFICIILE COMBINAȚIILOR SINERGICE DE MICROELEMENTE NUTRITIVE

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Disponibil pentru comandă în avans

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

 

Dr.Rath VitaKids chocco™: Formulă de bază pentru suplimentarea alimentației zilnice

Tablete masticabile cu elemente nutritive celulare pentru cei cu planuri mari!

Alimentația echilibrată și aportul de elemente nutritive celulare sunt condiții preliminare importante pentru dezvoltare sănătoasă, vitalitate și stare bună de sănătate până la vârste înaintate. Fructele și legumele constituie o parte importantă a unei alimentații echilibrate și sunt importante ca surse de elemente nutritive celulare. Ele trebuie să facă parte din alimentația zilnică a oamenilor la orice vârstă și trebuie consumate ca gustări sănătoase între mese.

Dr. Rath VitaKids™ a fost dezvoltat în cadrul Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath, pentru suplimentarea alimentației cu vitamine, minerale, oligoelemente și alte componente vitale pentru celulă într-o altă formă: ca tablete masticabile. Pentru persoanele care au dificultăți la înghițirea tabletelor, această formulă este mai ușor de administrat. Tabletele pot fi ingerate cu ușurință de persoanele aparținând tuturor categoriilor de vârstă.

Dr. Rath VitaKids™ conține elemente nutritive celulare selectate pentru suplimentarea alimentației zilnice. Selecția de elemente nutritive celulare din Dr. Rath VitaKids™ este bazată pe formula de bază cu eficiență dovedită Vitacor Plus™ și conține un mare număr de ingrediente care au fost combinate cu atenție în Vitacor Plus™ în conformitate cu principiul sinergiei elementelor nutritive.

Doză recomandată:

Adulți: 4 tablete masticabile pe zi, la mese. (Doza este variabilă în funcție de necesități și vârstă)

Prezentare: flacon cu 120 tablete masticabile

Dr. Rath VitaKids™ conține fructoză și nu conține îndulcitori artificiali. Pentru aromă s-a adăugat cacao naturală.

 

Conținutul unei tablete

Vitamina C…………………………………………….. 36,5 mg
Vitamina E…………………………………………….. 7,27 mg
Vitamina A ……………………………………………. 39,6 μgRE
(beta-caroten)
Vitamina B1……………………………………………. 0,58 mg
Vitamina B2……………………………………………. 0,58 mg
Vitamina B3…………………………………………… 3,75 mg
Vitamina B5…………………………………………… 3,33 mg
Vitamina B6…………………………………………… 0,83 mg
Vitamina B12………………………………………….. 1,67 μg
Vitamina D3…………………………………………… 0,27 μg
Acid folic………………………………………………. 7,50 μg
Biotină………………………………………………… 5,42 μg
L-lizină………………………………………………… 9,17 mg
L-arginină……………………………………………… 3,33 mg
L-cisteină……………………………………………… 2,92 mg
Calciu…………………………………………………. 50 mg
Magneziu……………………………………………… 3,5 mg
Potasiu………………………………………………… 1,67 mg
Zinc…………………………………………………… 0,58 mg
Mangan……………………………………………….. 0,11 μg
Cupru…………………………………………………. 30 μg
Seleniu………………………………………………… 1,67 μg
Crom………………………………………………….. 0,83 μg
Molibden………………………………………………. 0,34 μg
Coenzima Q10………………………………………… 0,58 mg
Bioflavonoide din citrice……………………………….. 8,33 mg
Adaos natural de vitamina E ………………………….. 0,62 mg
(beta-, gama- și delta-tocoferol)
Adaos natural de carotenoide………………………….. 5,7 μg
(alfa-caroten, luteină, zeaxanthină și cryptoxanthină)

 

NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic. Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

 

============

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice, oferă o largă varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali atent selectați care se adresează anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situații de viață.

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de BazăProgramul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de Bază. Organismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Sinergia contează

Utilitatea și eficiența elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci când acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Când sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă și sunt considerabil mai eficiente decât microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanță fundamentală în procesul de dezvoltare a formulelor conținute în acest program de sănătate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Vă invităm să vă convingeți singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.