VITACOR PLUS / 90 tablete

230,00lei

BENEFICIILE COMBINAȚIILOR SINERGICE DE MICROELEMENTE NUTRITIVE

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Disponibil pentru comandă în avans

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

Vitacor Plus™: Aport fundamental de microelemente nutritive selectate pentru susținerea performanței fizice și mentale

Vitacor Plus™ este o formulă de bază din Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath dezvoltată în scopul suplimentării alimentației zilnice atât la tineri cât și la vârstnici.

Elementele nutritive celulare din Vitacor Plus™  sunt combinate conform principiului sinergiei și acționează sinergic și cu componentele biologic active din plante conținute în produsul Dr. Rath´s Phytobiologicals™.

Interacțiunile reciproce favorabile dintre ingrediente nu doar amplifică efectul lor metabolic individual, ci permit și celorlalte elemente nutritive celulare conținute în formulele speciale și reconstructive să fie mai bine utilizate de celule.

Ingredientele din Vitacor Plus™ susțin metabolismul celular simultan în mai multe moduri și anume:

* Contribuind la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, cu ajutorul vitaminei E, vitaminei C, vitaminei B2, zincului și seleniului.
* Susținând metabolismul normal al energiei cu ajutorul vitaminelor B (B1, B2, B3, B5, B6 și biotină), magneziului și vitaminei C
* Contribuind la susținerea funcției normale a sistemului imunitar, cu ajutorul acidului folic, vitaminei A (beta-caroten), vitaminei D, vitaminei C, seleniului și cuprului.
* Ajutând la formarea colagenului cu ajutorul vitaminei C și susținând astfel funcționarea normală a vaselor de sânge, oaselor și cartilajelor, gingiilor, dinților și pielii.
* Contribuind la funcționarea normală a sistemului nervos, cu ajutorul vitaminelor B1, B2,B3, B6 și B12.

Conținutul a 3 tablete DZR%
Vitamina C

Obținută din: acid ascorbic, ascorbil palmitat, ascorbat de calciu, ascorbat de magneziu

 

600 mg 750
Vitamina E 87,3 mg 728
Vitamina A

(sub formă de beta-caroten)

475.2 µgRE 59
Vitamina B1 6,9 mg 627
Vitamina B2 6,9 mg 492
Vitamina B3 45 mg 281
Vitamina B5 39,9 mg 665
Vitamina B6 93,9 mg 707
Vitamina B12 20,1 µg 804
Vitamina D3 3,3 µg 66
Acid folic 90 µg 45
Biotină 65,1 µg 130
L-prolină 110,1 mg
L-lizină 110,1 mg
L-arginină 39,9 mg
L-carnitină 35,1 mg
L-cisteină 35,1 mg
Calciu 55 mg 6,9
Magneziu 38 mg 10
Potasiu 20,1 mg 1
Zinc 6,9 mg 69
Mangan 1300 µg 65
Cupru 330 µg 33
Seleniu 20,1 µg 37
Crom 9,9 µg 25
Molibden 3,9 µg 7,8
Inozitol 35,1 mg
Coenzima Q10 6,9 mg
Fosfor 15 mg 2,1
Pycnogenol 6,9 mg
Bioflavonoizi citrici 99,9 mg 99,9 mg
Adaos de vitamina E naturală

(Beta-, Gama- și Delta-tocoferol)

7,75 mg

Adaos natural de carotenoizi 68,5 µg

 

*DZR = procent din necesarul zilnic recomandat conform directivei UE privind indicarea valorii nutritive pe etichetele produselor alimentare, – = nu există recomandări din partea Uniunii Europene, mg = miligrame,  µg   = micrograme, RE = echivalenți retinol

 

Doză recomandată:
Adulți: 1 tabletă de 3 ori pe zi la mese, cu mult lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 90 de tablete

NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic. Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

 

============

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice, oferă o largă varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali atent selectați care se adresează anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situații de viață.

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de BazăProgramul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de Bază. Organismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Sinergia contează

Utilitatea și eficiența elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci când acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Când sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă și sunt considerabil mai eficiente decât microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanță fundamentală în procesul de dezvoltare a formulelor conținute în acest program de sănătate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Vă invităm să vă convingeți singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.