FEMICELL / 60 capsule

159,00lei

*FORMULĂ BREVETATĂ*

PENTRU FEMEI SĂNĂTOASE

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

 

 

Formulă Reconstructivă cu elemente nutritive celulare pentru susținerea echilibrului hormonal feminin

Femeile au cerințe speciale de elemente nutritive, care variază pe parcursul vieții.

Motivele sunt multiple și variate: cerințe fiziologice și psihologice, schimbări ale metabolismului în perioada menstruației, sarcinii și lactației, ca și în perioada de tranziție către menopauză. Toate aceste situații sunt absolut naturale.

Vitaminele și alte microelemente nutritive (elemente nutritive celulare) susțin metabolismul și contribuie la funcționarea normală a acestuia. Administrarea lor în doze optime este crucială pentru menținerea echilibrului hormonal și pentru susținerea funcției sistemului imunitar, protecție celulară și funcționare psihologică normală.

De exemplu, vitamina B6 și vitamina C sunt importante pentru reglarea activității hormonale, iodul susține activitatea glandei tiroide, iar seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Femicell™ este o formulă reconstructivă din Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath.
Ingredientele din Femicell™ susțin metabolismul celular în mai multe moduri simultan, și anume:

* Cu ajutorul vitaminei C, vitaminei B6 și iodului pentru susținerea funcționării normale a sistemului nervos
* Cu ajutorul iodului pentru susținerea activității glandei tiroide și producției normale de hormoni tiroidieni
* Cu ajutorul vitaminei B6 care contribuie la reglarea activității hormonale și la o funcție psihologică normală
* Cu ajutorul seleniului, acidului folic și vitaminei C, care contribuie la susținerea funcționării sistemului imunitar.
* Cu ajutorul vitaminelor B5, B6 și C care contribuie la reducerea oboselii
* Cu ajutorul vitaminei E, vitaminei C și seleniului, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

Femicell™ conține microelemente nutritive selectate, în combinație sinergică. Această formulă reconstructivă a fost dezvoltată în vederea combinării cu gama de formule de bază. Aceasta suplimentează spectrul de microelemente nutritive specifice cu factori celulari naturali importanți pentru menținerea echilibrului hormonal și a altor funcții importante din organismul feminin.

Conținutul a 2 capsule DZR%
Vitamina C (ascorbat de calciu) 300 mg 375
Vitamina E 55,6 mg 463
Vitamina B5 10 mg 167
Vitamina B6 8 mg 571
Acid folic 200 µg 100
Iod 100 µg 67
Seleniu 25 µg 45
Colină 80 mg
Inozitol 80 mg
Fosfatidilserină 15 mg
Daidzeină 20 mg
Gliciteină 10 mg
Genisteină 3,6 mg
Saponină 18 mg
Pulbere de lăstari de soia 9,75 mg

*DZR = procent din necesarul zilnic recomandat conform directivei UE privind indicarea valorii nutritive pe etichetele produselor alimentare, – = nu există recomandări din partea Uniunii Europene, mg = miligrame,  µg   = micrograme,

Doză recomandată: 1 capsulă de 2 ori pe zi la mese cu mult lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 60 de capsule*.

* Învelișul capsulei este din hipromeloză. Adecvat pentru vegetarieni

NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic. Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

============

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice, oferă o largă varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali atent selectați care se adresează anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situații de viață.

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de BazăProgramul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de BazăOrganismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Sinergia contează

Utilitatea și eficiența elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci când acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Când sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă și sunt considerabil mai eficiente decât microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanță fundamentală în procesul de dezvoltare a formulelor conținute în acest program de sănătate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Vă invităm să vă convingeți singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.