LENSIVIT / 60 capsule

144,00lei

*FORMULĂ BREVETATĂ*

PENTRU SĂNĂTATEA OCHILOR

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

 

Formulă Reconstructivă cu elemente nutritive celulare pentru susținerea vederii

Menținerea unei stări normale de funcționare a ochilor are o mare importanță pentru sănătatea și starea noastră de bine. Funcțiile celulelor care alcătuiesc ochii și ale celor implicate în procesul de vedere necesită un aport constant de microelemente nutritive.

Știința a demonstrat că diverse microelemente nutritive și componente naturale din plante au o importanță crucială în susținerea funcționării ochilor: microelementele nutritive sunt necesare pentru celulele care alcătuiesc ochii, pentru nervul optic care transmite semnalele luminoase de la celulele ochilor la creier, pentru celulele mușchilor ciliari care se întind și se relaxează pentru a controla focalizarea cristalinului, pentru vasele de sânge care hrănesc ochii cu oxigen și elemente nutritive.

Microelementele nutritive specifice sunt importante pentru protejarea celulelor ochilor împotriva stresului oxidativ.

O varietate de microelemente nutritive susțin și fortifică aceste funcții naturale. Printre acestea se numără:

* Vitamina A, de exemplu, alături de un complex de carotenoide, sunt importante pentru întreținerea unei vederi normale
* Luteina are un rol deosebit în asigurarea sănătății vederii, în timp ce vitamina C (în special sub formă de ascorbil palmitat) și vitamina E ajută la protejarea structurilor celulei împotriva stresului oxidativ

Lensivit™ este o formulă reconstructivă din Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath
Ingredientele din Lensivit™ susțin metabolismul celular în multe moduri simultan, și anume:

* Cu ajutorul vitaminei A (beta-caroten) care contribuie la susținerea unei vederi normale

* Cu ajutorul vitaminei C și vitaminei E care ajută la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ

* Cu ajutorul vitaminei C care contribuie la regenerarea vitaminei E, care protejează împotriva oxidării

Lensivit™ conține microelemente nutritive selectate, în combinație sinergică. Această formulă reconstructivă a fost dezvoltată în vederea combinării cu gama de formule de bază. Aceasta asigură microelemente nutritive esențiale și componente specifice din plante pentru susținerea unei vederi normale.

Conținutul a 2 capsule DZR%
Vitamina C (acid ascorbic, ascorbil palmitat) 162,6 mg 203
Vitamina A (Beta-caroten) 200 µg 25
Vitamina E 45,2 mg 377
Zinc 10 mg 100
Extract din sâmburi de struguri (50% polifenoli) 100 mg
L-arginină 80 mg
Extract de afine 50 mg
L-cisteină 19 mg
Acid alfa-lipoic 10 mg
Licopină 10 mg
Luteină 8,4 mg
Extract din scoarţă de pin 5 mg
Extract de şofran 3 mg
Zeaxanthină
Amestec de carotenoizi 50 µg

 

 

 

*DZR = procent din necesarul zilnic recomandat conform directivei UE privind indicarea valorii nutritive pe etichetele produselor alimentare, – = nu există recomandări din partea Uniunii Europene, mg = miligrame,  µg   = micrograme (mcg), RE = echivalenți retinol

 

Doză recomandată: 1 capsulă de 2 ori pe zi la mese cu mult lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 90 de capsule*.

* Învelișul capsulei este din hipromeloză. Adecvat pentru vegetarieni

NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic. Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

============

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice, oferă o largă varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali atent selectați care se adresează anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situații de viață.

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de BazăProgramul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de BazăOrganismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Sinergia contează

Utilitatea și eficiența elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci când acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Când sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă și sunt considerabil mai eficiente decât microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanță fundamentală în procesul de dezvoltare a formulelor conținute în acest program de sănătate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Vă invităm să vă convingeți singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.