PHYTOBIOLOGICALS ROYAL COMPLEX / 180 capsule

219,00lei

*FORMULĂ BREVETATĂ*

DIN BENEFICIILE FITOELEMENTELOR NUTRITIVE

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cumpără acest produs și câștigi 22 puncte bonus

Descriere

Formulă sinergică cu substanţe biologic active din plante şi lăptişor de matcă

 

Dr. Rath’s Phytobiologicals™ Royal Complex este o formulă sinergică ce combină diferite grupuri de substanţe, formând astfel un complex versatil.

Lăptişorul de matcă este un suc special folosit de albine pentru a-şi hrăni regina. Lăptişorul de matcă este foarte bogat în proteine, vitamine B şi oligoelemente. Uleiul de cocos este caracterizat prin proporţia ridicată de acizi graşi cu lanţ mediu (MCTs). Aceştia sunt de obicei uşor de digerat şi pot fi metabolizaţi direct în ficat, eliberând bioenergie.

În plus, Dr. Rath’s Phytobiologicals™ Royal Complex conţine o selecţie de materii din plante. Plantele formează aceşti compuşi foarte complecşi pentru a se proteja, de exemplu, împotriva bacteriilor, ierbivorelor şi altor influenţe dăunătoare.

Compuşii din această formulă include luteolină din muguri de salcâm japonez (Sophora japonica). Acest copac se găseşte în locuri cu lumină intensă şi creşte în soluri bogate în elemente nutritive. Prin tradiţie, are o reputaţie deosebită.

Rozmarinul, un alt ingredient din Dr. Rath’s Phytobiologicals™ Royal Complex, este cunoscut ca un condiment culinar şi conţine multe uleiuri esenţiale, agenţi de bronzare şi substanţe amărui. Algele marine sunt incluse ca sursă de iod organic. Iodul este unul dintre oligoelementele care susţin metabolismul. Ca să completăm lista ingredientelor din Dr. Rath’s Phytobiologicals™ Royal Complex, am inclus şi  gura-lupului din familia labiate.

 

Conținutul unei capsule

Lăptișor de matcă…………………… 83.33 mg
Extract de gura lupului……………… 100 mg
Extract de rozmarin…………………. 75 mg
Luteolină………………………………… 12.5 mg
(din muguri de salcâm japonez)
Trigliceride cu lanț mediu …………………….133,3 mg
(din ulei de nucă de cocos)
Iod………………………………………………. 50.33 μg
(din alge marine)

* μg = micrograme

Doză recomandată:
Adulți: 2 capsule de 3 ori pe zi, la mese, cu mult lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 180 capsule* vegetale

*Învelișul capsule este din hipromeloză. Adecvat pentru vegetarieni.

*****

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Citiţi mai multe detalii despre produse, cercetările pe baza cărora au fost concepute, sursele ingredientelor folosite, standardele de calitate şi multe altele.

 

============

ÎNCERCAŢI PHYTOBIOLOGICALS ROYAL COMPLEX CU INGREDIENTE NATURALE DEOSEBITE

Natura nu este cel mai rău profesor. Cu o experiență de câteva milenii, capacitățile plantelor o depășesc pe cele ale celor mai înțelepți maeștri dintre noi, oamenii. De exemplu, plantele sunt echipate cu multe mecanisme diferite de apărare împotriva bacteriilor sau a altor invadatori străini. În formulele noastre, folosim potențialul acestor substanțe naturale, îl combinăm cu cunoștințele despre funcția celulelor umane și, prin urmare, creăm combinații unice cu siguranță și eficacitate dovedite științific.

Un exemplu excelent al unei astfel de combinații unice este Dr. Rath’s Phytobiologicals™ Royal Complex. Cu ingrediente naturale lăptișor de matcă, extract de gura lupului, extract de rozmarin, luteolină din salcâm japonez şi iod din alge marine, capsulele conțin o combinație pe care nu o vei găsi într-o pajiște cu flori. Și totuși, substanțele individuale se completează reciproc în mod optim și lucrează împreună ca o echipă mult mai eficient decât ar putea fiecare dintre aceste substanţe, individual.