IMMUNOCELL / 90 capsule

184,00lei

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Disponibil pentru comandă în avans

Descriere

Formulă sinergică pentru susţinerea formării sângelui şi a metabolismului fierului

 

Sângele este esenţial pentru sănătate. Sângele circulă prin tot organismul nostru: transportă oxigen şi elemente nutritive către celulele somatice şi ţesuturi, înlăturând dioxidul de carbon şi deşeurile metabolice. Ca parte a sistemului imunitar, sângele ajută organismul să lupte împotriva invaziei agenţilor infecţioşi şi patogeni.

Celulele sângelui (corpusculi) au durată de viaţă limitată. De aceea, trebuie să fie înlocuite în mod constant.  Formarea sângelui începe în măduva osoasă şi trece prin procesele de diviziune celulară şi maturizare celulară (specializarea celulelor). Miliarde de celule noi, roşii şi albe, se formează zilnic în acest mod. În acest scop, organismul nostru are nevoie de o mare varietate de microelemente nutritive.

Vitaminele (de exemplu vitaminele B, folatul) şi anumite minerale (de exemplu fierul, calciul) sunt deosebit de importante. Acestea susţin şi promovează formarea şi funcţionarea normală a sângelui.

ImmunoCell™ susţine şi metabolismul fierului. Fierul este un oligoelement versatil, implicat în numeroase procese metabolice în corp. Pe lângă formarea noilor celule ale sângelui, acesta este important pentru formarea hemoglobinei, pigmentul roşu al sângelui, necesar pentru transportul oxigenului şi dioxidului de carbon. Alături de alte elemente nutritive celulare, ImmunoCell™ permite fierului să fie absorbit şi utilizat în mod optim.

Ingredientele din Immunocell™ susțin metabolismul celular simultan în mai multe moduri, astfel:

* Cu ajutorul acidului folic, fierului, vitaminelor C, B6, B12 și A (beta-caroten) care asistă funcționarea normală a celulelor sistemului imunitar
* Cu ajutorul vitaminelor B6, B12 și al fierului care contribuie la susținerea formării naturale a celulelor roșii ale sângelui
* Cu ajutorul fierului, pentru formarea hemoglobinei și pentru transportul normal al oxigenului în organism
* Cu ajutorul vitaminei C pentru o absorbție crescută a fierului și a vitaminei A (beta-caroten) care asistă metabolismul fierului
* Cu ajutorul unor factori importanți care susțin funcțiile specializate ale celulei (vitamina A, calciu) și diviziunea celulară optimă (fier, vitamina B12, acid folic)

Conținutul unei capsule

Vitamina C din:
Ascorbat de calciu…………………………………. 63,1 mg
Ascorbat de magneziu……………………………..61,8 mg
Vitamina A…………………………………………….. 187,5 μgRE
(beta-caroten)
Vitamina E…………………………………………….. 41,3 mg
(D-alfa-tocoferol)
Vitamina B6…………………………………………… 2 mg
Vitamina B12………………………………………….. 7,5 μg
Folat…………………………………………………… 99,9 μg
Fier …………………………………………………… 2,5 mg
Calciu…………………………………………………. 124,9 mg
Magneziu……………………………………………… 62,5 mg
Adaos natural de carotenoide ………………… 27 μg
(alfa-caroten, luteină, zeaxanthină și cryptoxanthină)

 

Doză recomandată
Adulți: 2 capsule de 2 ori pe zi la mese cu mult lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 120 capsule

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Citiţi mai multe detalii despre produse, cercetările pe baza cărora au fost concepute, sursele ingredientelor folosite, standardele de calitate şi multe altele.

============

CARE E STAREA SÂNGELUI MEU?

Sângele este un amestec complex care transportă oxigenul și elementele nutritive prin corpul nostru și de asemenea elimină deșeurile. Ca atare, sângele îndeplinește o funcție de transport extrem de importantă în organism și mai ales pentru sistemul nostru imunitar. Cu ajutorul ImmunoCell™ putem susține aceste funcții într-un mod natural. Ingredientele din această formulă nu sunt doar elemente importante pentru formarea sângelui în celulele măduvei osoase, ci și pentru susținerea metabolismului fierului.

Vitaminele, mineralele și oligoelementele din ImmunoCell™ sunt echilibrate cu grijă pentru a sprijini metabolismul celular în mai multe zone. De exemplu, formula conține acid folic pentru a sprijini formarea normală a sângelui, vitaminele B6 și B12 și fier pentru a promova formarea normală a globulelor roșii, formarea hemoglobinei și transportul normal de oxigen în organism. Vitamina C și vitamina A (beta-carotenul) sunt, de asemenea, incluse pentru a sprijini absorbția și metabolismul fierului. Această combinație extrem de funcțională oferă cel mai puternic efect sinergic posibil.

Sunt incluși și factori importanți care joacă un rol în specializarea și diviziunea celulară. De exemplu, calciul și vitamina A sunt necesare pentru specializarea celulelor; fierul, magneziul, vitamina B12 și acidul folic sunt implicate în diviziunea celulară.

Totul începe cu o circulație bună. Susțineţi-vă metabolismul celular și o circulație sanguină funcțională naturală cu ImmunoCell™.