OMEGA 3 VEGAN / 60 capsule

129,00lei

BENEFICIILE ACIZILOR GRAŞI ESENŢIALI

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Disponibil pentru comandă în avans

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

 

O alternativă fără peşte, dar cu acizi grași esențiali omega-3 EPA și DHA

Acizii omega-3 sunt elemente nutritive vitale pe care trebuie să le ingerăm cu regularitate în alimentație. Printre acizii grași cei mai activi biologic se numără acizii grași omega-3 EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Efectul lor este extrem de variat, întrucât au o importantă contribuție de susținere a sănătății și a stării de bine (vezi și capsulele cu ulei de pește Dr. Rath Omega E™).

Pentru alimentația noastră, una din cele mai importante surse sunt peștii de mare cu conținut ridicat de grăsime. Aceștia concentrează acizi grași valoroși în corpul lor deoarece se hrănesc cu alge și cu pești mici care la rândul lor mănâncă alge. Astfel, algele pot fi considerate ca principala sursă de acizi grași omega-3. În cazul unei alimentații vegetariene sau vegane, acizii grași omega-3 se obțin cel mai adesea din ulei de semințe de in sau alte uleiuri vegetale. Motivul este faptul că uleiurile vegetale conțin ALA (acid linoleic), un acid gras omega-3 cu lanț scurt. Acesta este precursorul acizilor grași EPA și DHA care apoi trebuie produși în organismul nostru.

Cu Dr. Rath Omega 3 Vegan™ acești acizi grași de bună calitate EPA și DHA sunt disponibili direct, din surse vegetale originale.

Dr. Rath Omega 3 Vegan™ conține acizii grași polinesaturați EPA și DHA. Aceștia sunt extrași din microalga Schizochytrium, constituind baza pentru uleiuri omega-3 de înaltă calitate și oferind vegetarienilor și veganilor o posibilitate ideală de a-și suplimenta alimentația cu aceste valoroase componente nutriționale.
* Cu contribuție la funcționarea normală a creierului (DHA)*
* Pentru susținerea unei funcții cardiace normale (EPA/DHA)*
* Cu contribuție la susținerea unei vederi normale (DHA)*
* Efectul pozitiv este dat de ingerarea zilnică a minimum 250 mg

Dr. Rath Omega 3 Vegan™ este o Formulă Specială din Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath. Formulele Speciale au fost proiectate pentru a asigura un aport suplimentar de microelemente nutritive selectate. Acestea fac posibilă creșterea aportului de factori nutritivi individuali.

Dr. Rath Omega 3 Vegan™ poate fi combinat atât cu Formulele de Bază cât, și cu Formulele de Bază și Formulele Reconstructive.

Conținutul a 2 capsule:

500 mg acizi grași Omega-3 EPA și DHA cu:
DHA (acid docosahexaenoic)………………………….. 325 mg*
EPA (acid eicosapentaenoic)…………………………… 175 mg*
* Conținut mediu de DHA și EPA. Valorile pot fi supuse variațiilor naturale.
Conținutul total de 500 mg EPA și DHA este garantat.

Doză recomandată:

Adulți: 1 capsulă gelatinoasă vegană de 2 ori pe zi la mese, nemestecată, cu puțin lichid

Capsulele gelatinoase Dr. Rath Omega 3 Vegan™ extind gama noastră deja existentă de acizi grași omega-3 din ulei de pește (Dr. Rath Omega E™) cu o sursă vegetală a acestor acizi, adecvată în special pentru vegetarieni și vegani.

Prezentare: flacon cu 60 capsule

NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic. Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

============

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice, oferă o largă varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali atent selectați care se adresează anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situații de viață.

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de BazăProgramul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de BazăOrganismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Sinergia contează

Utilitatea și eficiența elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci când acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Când sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă și sunt considerabil mai eficiente decât microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanță fundamentală în procesul de dezvoltare a formulelor conținute în acest program de sănătate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Vă invităm să vă convingeți singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.