OMEGA E / 60 capsule

104,00lei

BENEFICIILE ACIZILOR GRAŞI ESENŢIALI

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

 

Beneficiile suplimentării cu acizi grași Omega-3 EPA și DHA

Încă din primele stadii ale vieții omenești, acizii grași omega-3 sunt necesari pentru o dezvoltare sănătoasă. Și chiar mai târziu în viață, acizii grași omega-3 au contribuții importante. Aceștia sunt necesari pentru funcționarea normală a inimii, creierului și ochilor.

Acizii grași omega-3 sunt un grup de acizi grași polinesaturați. Acizii grași omega-3 EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic) au o deosebită valoare: organismul nostru poate procesa doar în anumite limite ambii acizi numai din acizi grași omega-3 de origine vegetală. Principalele surse de EPA și DHA sunt uleiul de pește de mare precum somon, hering și macrou. Acestea trebuie incluse în mod regulat în alimentație pentru a satisface necesitățile unui metabolism celular normal.

Capsulele cu ulei de pește Dr. Rath Omega E™ contribuie la aportul suplimentar de acizi grași omega-3 EPA și DHA. În plus, vitamina E aduce o contribuție importantă la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

Dr. Rath Omega E™ conține acizi grași polinesaturați omega-3 EPA și DHA. Ambele sunt esențiale și trebuie furnizate organismului în mod regulat. Vitamina E, care protejează împotriva oxidării, este inclusă în toate cele 4 forme naturale ale sale:

– Ca o contribuție la menținerea funcționării normale a creierului* (DHA)
– Pentru a susține funcționarea normală a inimii* (EPA/DHA)
– Ca o contribuție la întreținerea unei vederi normale* (DHA)

* Efectul pozitiv este dat de ingerarea zilnică a aproximativ 250 mg. Această cantitate corespunde cu 2-3 capsule de Dr. Rath Omega E™

 

Doză recomandată
Adulți: 1 capsulă de 2 ori pe zi la mese (nemestecată) cu mult lichid (apă, suc, ceai)

Conținutul a 2 capsule

1000 mg uleiuri valoroase din pește cu
EPA (acid eicosapentaenoic)…………350 mg
DHA (acid docosahexaenoic)…………..250 mg
Vitamina E………………………..20 mg
(alfa-, beta-, gama- și delta-tocoferol)

Învelișul capsulei este din gelatină de pește. Datorită utilizării metodei speciale de încapsulare în fabricarea capsulelor cu ulei de pește Dr. Rath Omega E™, ingredientele sunt eliberate în intestinul subțire de unde sunt absorbite în fluxul sanguin și făcute disponibile pentru numeroase procese metabolice. În acest mod sunt evitate efectele neplăcute ale administrării de capsule omega-3 de calitate inferioară, precum regurgitarea și gustul de pește rămas în gură. Aroma naturală de portocale asigură un gust agreabil, făcând ca administrarea regulată să fie și mai plăcută.

Dr. Rath Omega E™ este o Formulă Specială din Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath. Formulele Speciale au fost proiectate pentru a asigura un aport suplimentar de microelemente nutritive selectate. Acestea fac posibilă creșterea aportului de factori nutritivi individuali.

Dr. Rath Omega E™ poate fi combinat atât cu Formulele de Bază cât, și cu Formulele de Bază și Formulele Reconstructive.

Prezentare: flacon cu 60 de capsule

NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic. Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

============

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice, oferă o largă varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali atent selectați care se adresează anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situații de viață.

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de BazăProgramul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de BazăOrganismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Sinergia contează

Utilitatea și eficiența elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci când acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Când sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă și sunt considerabil mai eficiente decât microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanță fundamentală în procesul de dezvoltare a formulelor conținute în acest program de sănătate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Vă invităm să vă convingeți singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.