OMEGA E / 60 capsule

104,00lei

BENEFICIILE ACIZILOR GRAŞI ESENŢIALI

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cumpără acest produs și câștigi 11 puncte bonus

Descriere

Beneficiile suplimentării cu acizi grași Omega-3 EPA și DHA

De la cele mai timpurii etape ale vieţii omeneşti şi până la bătrâneţe, acizii graşi Omega-3 sunt necesari pentru un metabolism sănătos, funcţionarea normală a creierului, inimii, ochilor şi altor sisteme celulare din organismul nostru.

Acizii graşi Omega-3 sunt un grup de acizi graşi polinesaturaţi. Acizii graşi Omega-3 EPA (acid eicosapentaenoic) şi DHA (acid docosahexaenoic) au o valoare specială: utilizând acizi graşi Omega-3 de origine vegetală corpul nostru îi poate produce doar într-o măsură limitată.

Principalele surse de EPA şi DHA sunt peştii de mare uleioşi ca somonul, heringul şi macroul. Aceştia ar trebui să existe în mod regulat în meniu pentru a acoperi cerinţele unui metabolism celular sănătos.

Capsulele cu ulei de peşte Dr. Rath Omega E™ aduc o contribuţie în sensul furnizării unui aport suplimentar de acizi graşi Omega-3 EPA şi DHA, organismului nostru.  În plus, vitamina E are o contribuţie importantă la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

.Dr. Rath Omega E™ conține acizi grași polinesaturați omega-3 EPA și DHA. Ambele sunt esențiale și trebuie furnizate organismului în mod regulat. Vitamina E, care protejează împotriva oxidării, este inclusă în toate cele 4 forme naturale ale sale:

  • Ca o contribuție la menținerea funcționării normale a creierului* (DHA)
  • Pentru a susține funcționarea normală a inimii* (EPA/DHA)
  • Ca o contribuție la întreținerea unei vederi normale* (DHA)

* Efectul pozitiv este dat de ingerarea zilnică a aproximativ 250 mg. Această cantitate corespunde cu 2 capsule de Dr. Rath Omega E™

 

Doză recomandată
Adulți: 1 capsulă de 2 ori pe zi la mese (nemestecată) cu mult lichid (apă, suc, ceai)

Conținutul unei capsule

500 mg uleiuri valoroase din pește cu
EPA (acid eicosapentaenoic)…………175 mg
DHA (acid docosahexaenoic)…………..125 mg
Vitamina E………………………..10 mg
(alfa-, beta-, gama- și delta-tocoferol)

Învelișul capsulei este din gelatină de pește. Datorită utilizării metodei speciale de încapsulare în fabricarea capsulelor cu ulei de pește Dr. Rath Omega E™, ingredientele sunt eliberate în intestinul subțire de unde sunt absorbite în fluxul sanguin și făcute disponibile pentru numeroase procese metabolice. Astfel, efectele neplăcute ale administrării capsulelor cu Omega-3 de calitate inferioară, precum regurgitarea şi gustul de peşte rămas în gură, pot fi evitate.

Prezentare: flacon cu 60 de capsule

*****

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Citiţi mai multe detalii despre produse, cercetările pe baza cărora au fost concepute, sursele ingredientelor folosite, standardele de calitate şi multe altele.

============

MEMENTO: OMEGA 3 ŞI CREIERUL

Creierul este centrul de control al corpului nostru, procesând constant nenumărate informații. De exemplu, decide dacă vrei sau nu să bei o ceașcă de ceai verde. Dar te face și să uiți unde ți-ai lăsat cheile. O modalitate de a vă ajuta creierul să-și facă treaba este să consumați acizi grași omega-3.

Acizii grași Omega-3 sunt acizi grași esențiali pe care organismul nu îi poate produce și, prin urmare, trebuie obținuți din alimentaţţie. Ei joacă un rol important în sănătatea creierului și au mai multe efecte pozitive asupra stării de bine mintale.

Unul dintre cei mai importanți acizi grași omega-3 pentru creier este acidul docosahexaenoic sau DHA. DHA este o componentă importantă a membranelor celulare din creier și joacă un rol crucial în transmiterea semnalelor nervoase. Aportul adecvat de DHA poate ajuta la îmbunătățirea funcției creierului și la reducerea riscului de boli precum Alzheimer și Parkinson.

În plus, acizii grași omega-3 sunt capabili să reducă inflamația din creier. Inflamația cronică a creierului poate promova anumite boli și poate afecta funcția creierului. Acizii grași Omega-3 au, de asemenea, un efect de îmbunătăţire a dispoziției și ameliorează simptomele de depresie și anxietate.

Există mai multe moduri de a încorpora acizii grași omega-3 în alimentaţie. Peștele gras, cum ar fi somonul, macroul și heringul, este deosebit de bogat în acizi grași omega-3. Sursele vegetale de acizi grași omega-3 includ nucile, semințele de in și semințele de chia. Cu toate acestea, aportul alimentar de acizi grași omega-3 este limitat. Suplimentele alimentare sunt o modalitate convenabilă de a oferi o aprovizionare adecvată.

O alternativă excelentă la capsulele de ulei de pește pentru suplimentarea cu omega-3 sunt formulele pe bază de plante. Sunt mai bune pentru mediu, mai pure și mai durabile.

Dar atenție: Foarte puține suplimente pe bază de plante conțin cantități adecvate de DHA și EPA. Vă recomandăm suplimente de înaltă calitate derivate din microalge precum Schizochytrium.

Astfel, amintiți-vă întotdeauna să vă mențineți creierul bine hrănit.