PROLYSIN C / 120 capsule

164,00lei

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Disponibil pentru comandă în avans

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

 

Pentru aport suplimentar de lizină și prolină, moleculele de construcție a colagenului

Știați că aproximativ o treime din proteinele din organism sunt molecule de colagen? Colagenul este componenta principală a țesutului conjunctiv. Acesta participă la formarea vaselor de9 sânge, a cartilajelor, a oaselor, dinților și pielii. Țesutul conjunctiv formează o rețea biologică ce întărește organismul, conferindu-I susținere și stabilitate.

Fibrele de colagen au un rol de stabilizare asemănător cu cel al grinzilor de beton armat dintr-o clădire tip ”zgârie-nori”. Rețeaua de țesut conjunctiv a corpului nostru, oasele, pielea și pereții vaselor de sânge sunt alcătuite din milioane de astfel de molecule de stabilizare.

Vitamina C este necesară celulelor organismului pentru ca acestea să poată produce o cantitate suficientă de fibre de colagen funcționale și eficiente. Organismul uman nu poate produce vitamina C, astfel că aceasta trebuie furnizată prin alimentație.

Același lucru este valabil și în cazul lizinei, un aminoacid esențial (adică de o importanță vitală, dar care nu poate fi produs de organismul uman) care trebuie de asemenea furnizat prin alimentație. Prolina nu este un aminoacid esențial. Celulele noastre pot produce această moleculă componentă a colagenului, în anumite limite. Aportul acestui element printr-o alimentație echilibrată reprezintă o sursă suplimentară.

Lizina și vitamina C sunt esențiale și trebuie ingerate prin alimentație. Pe de altă parte, prolina poate fi produsă, în anumite limite, de organism, însă cantitatea acesteia poate să fie insuficientă în anumite condiții. ProlysinC™ conține o combinație a acestor trei componente nutritive, ca aport suplimentar zilnic

ProLysin C™ este o Formulă Specială din Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath.
Formulele Speciale au fost proiectate pentru a asigura un aport suplimentar de microelemente nutritive selectate. Acestea fac posibilă creșterea aportului de factori nutritivi individuali.

ProLysin C™ poate fi combinat atât cu Formulele de Bază cât și cu Formulele de Bază și Formulele Reconstructive.

Conținutul a 4 capsule DZR %
Vitamina C
(acid ascorbic)
900 mg 1125
L-lizină 900 mg
L-prolină 450 mg

*DZR = procent din necesarul zilnic recomandat conform directivei UE privind indicarea valorii nutritive pe etichetele produselor alimentare, – = nu există recomandări din partea Uniunii Europene, mg = miligrame,

 

Doză recomandată:
Adulți: 2 capsule de 2 ori pe zi, la mese, cu mult lichid (apă, suc, ceai)Prezentare: flacon cu 120 capsule

NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic. Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

 

============

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice, oferă o largă varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali atent selectați care se adresează anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situații de viață.

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de BazăProgramul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de BazăOrganismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Sinergia contează

Utilitatea și eficiența elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci când acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Când sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă și sunt considerabil mai eficiente decât microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanță fundamentală în procesul de dezvoltare a formulelor conținute în acest program de sănătate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Vă invităm să vă convingeți singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.