Q10 Complex / 60 capsule

164,00lei

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Disponibil pentru comandă în avans

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

 

Beneficiile suplimentarii cu coenzima Q10, transportatorul propriu de energie al organismului

Coenzima Q10 este o substanta asemanatoare vitaminelor, care exista in celulele organismului nostru. Se gaseste in cantitati mai mari in organele metabolic active precum inima, ficatul, plamanii si muschii – organe cu un consum ridicat de bioenergie.

Sursele de coenzima Q10 sunt organismul nostru si o alimentatie echilibrata. Organismul contribuie substantial la sinteza Q10 prin productia proprie a acestui element, insa acest proces necesita prezenta anumitor elemente nutritive esentiale.

Dar stiati ca, odata cu inaintarea in varsta, capacitatea organismului de a produce propria Q10 scade? La varsta de 40 de ani, nivelul de Q10 in inima este cu 30% mai scazut decat la 20 de ani. Pe masura ce inaintam in varsta, nivelul de Q10 produs in organism si cantitatea acesteia in celule continua sa scada.

Coenzima Q10 este prezenta pretutindeni in metabolismul energiei din organism. Aceasta poate fi ingerata prin alimentatie sau produsa de organism. Dr. Rath Q10 Complex™contine aceasta componenta importanta in combinatie cu vitamina E care protejeaza impotriva oxidarii.

* Pentru beneficii sporite de elemente nutritive cu transportatorul endogen de energie, coenzima Q10

* Pentru compensarea scaderii productiei endogene de coenzima Q10

Dr. Rath Q10 Complex™ este o Formula Speciala din Programul de Nutritie Celulara al Dr.Rath. Formulele Speciale au fost proiectate pentru a furniza o cantitate suplimentara de microelemente nutritive selectate. Acestea fac posibila cresterea specifica a factorilor nutritivi individuali.

Dr. Rath Q10 Complex™ poate fi combinat atat cu Formulele de Baza, cat si cu Formulele de Baza si Formulele Reconstructive

Continutul a 2 capsule DZR%
Coenzima Q10 100 mg
Vitamina E (amestec de tocoferoli) 12 mg 100

*DZR = procent din necesarul zilnic recomandat conform directivei UE privind indicarea valorii nutritive pe etichetele produselor alimentare, – = nu exista recomandari din partea Uniunii Europene, mg = miligrame,

Doza recomandata: 1 capsula de 2 ori pe zi la mese

Prezentare: flacon cu 60 de tablete.

NOTA IMPORTANTA: Acest supliment alimentar nu contine ingrediente modificate genetic. Nu contine gluten, coloranti artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligatia legala de a da urmatoarele avertizari: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenti ai unei alimentatii variate si echilibrate. Nu lasati produsul la indemana copiilor.

============

Importanta elementelor nutritive celulare pentru sanatate

Pe parcursul vietii, milioane de celule care alcatuiesc organismul uman consuma energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu aceasta bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanta cruciala in generarea si transportul bioenergiei. La fel se intampla si in cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru si al protectiei celulelor. Si aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi si alte elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse in cantitati limitate. Este necesara o alimentatie variata si echilibrata pentru a furniza organismului o cantitate suficienta de vitamine si alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine si alte microelemente nutritive care sustin metabolismul celular.

In anumite situatii si stadii ale vietii, organismul are o nevoie crescuta de vitamine si alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu cand se traverseaza perioade de stres,  in cazul sportivilor de performanta sau al fumatorilor. In astfel de cazuri cu necesitati sporite de vitamine, se recomanda un aport sporit, obtinut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutritie Celulara al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentatiei zilnice, ofera o larga varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente si alti factori nutritionali atent selectati care se adreseaza anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situatii de viata.

Programul nostru de Nutritie Celulara este impartit in trei grupe, pentru a se adresa necesitatilor diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de Baza, Programul de Reconstructie si o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de optiuni de combinare a acestor produse intre ele in suplimentarea alimentatiei ne permite sa satisfacem necesitatile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de Baza. Organismul nostru are nevoie in fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfasura nenumarate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzatoare de elemente nutritive, Programul de Baza aduce un aport fundamental care sustine si fortifica procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare si metabolice specifice. Acestea amplifica efectul Programului de Baza, adaugand aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezinta un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive si pot fi combinate fie cu Programul de Baza fie cu Programul de Baza si Programul Reconstructiv.

Sinergia conteaza

Utilitatea si eficienta elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci cand acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Cand sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucreaza impreuna ca o echipa si sunt considerabil mai eficiente decat microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanta fundamentala in procesul de dezvoltare a formulelor continute in acest program de sanatate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producatoare de suplimente alimentare proiectate stiintific pe baza cercetarilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din intreaga lume, in domeniul cercetarilor asupra vitaminelor. Oameni de stiinta din diferite domenii lucreaza impreuna in munca de cercetare si dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compozitia suplimentelor nutritionale pentru sanatate celulara ale Dr.Rath are la baza peste 20 de ani de cercetari si descoperiri stiintifice. Se acorda o atentie deosebita efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutritie Celulara ale Dr.Rath sunt fabricate in Statele Unite ale Americii, de catre o companie renumita. Aceasta companie colaboreaza cu importanti furnizori de materie prima care trebuie sa indeplineasca cerinte de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Va invitam sa va convingeti singuri cu privire la calitatea Programului de Nutritie Celulara al Dr.Rath si beneficiile acestuia.