VITA C FORTE / 120 capsule

129,00lei

PRODUS ÎN CURS DE ÎNLOCUIRE

BENEFICIILE VITAMINEI C

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Disponibil pentru comandă în avans

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

 

Beneficiile suplimentării aportului de vitamina C

Vitamina C (acid ascorbic) este privită ca o moleculă cheie a întregului metabolism celular. Aceasta intervine în susținerea multor procese metabolice, de exemplu cele care implică sistemul de conectare și susținere a organismului, protecția celulară, funcția imunitară și metabolismul energiei.

VitaCforte™ oferă un aport suplimentar de vitamina C pentru metabolismul celular. Combinația specifică a diferitelor forme de vitamina C care au fost selectate pentru această formulă specială are următorul avantaj: este ușor digerabilă, chiar în cantități mari, și poate fi bine tolerată și metabolizată de celule.

Ascorbatul de calciu și ascorbatul de magneziu sunt ”forme tamponate” ale vitaminei C. Combinarea moleculelor de acid ascorbic cu mineralele calciu și magneziu neutralizează efectul acid al acidului ascorbic administrat individual. O altă combinație de vitamina C tamponată din VitaCforte™ este ascorbil palmitatul, care combină o moleculă de acid ascorbic cu o moleculă de acid gras (acid palmitic). Astfel, vitamina C, normal solubilă în apă, devine solubilă în grăsimi și poate contribui la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ în ”compartimentele grase” ale celulelor, precum membrana celulară.

Vitamina C este considerată o moleculă cheie pentru întregul metabolism celular. Aceasta participă la multe procese metabolice vitale contribuind la susținerea unui metabolism normal. Vitamina C este prezentă în VitaCforte™ atât în formă tamponată, cât și legată de acizi grași:
* Pentru susținerea funcționării normale a sistemului imunitar
* Ca o contribuție suplimentară la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ
* Pentru susținerea metabolismului bioenergiei și reducerea oboselii și epuizării
* Ca o contribuție la procesul de formare a colagenului și astfel la menținerea funcționării normale a vaselor de sânge, cartilajelor, gingiilor, pielii, oaselor și dinților

VitaCforte™ este o formulă specială din Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath.

Formulele speciale au fost proiectate pentru asigurarea unui aport suplimentar de microelemente nutritive selectate. Acestea fac posibilă creșterea specifică a aportului de factori nutritivi individuali. VitaCforte™ poate fi combinat atât cu formulele de bază, cât şi cu formulele de bază şi formulele reconstructive.

Conținutul a 4 capsule

Vitamina C……………………………………………1551 mg
din care
Acid ascorbic ……………………………………… 450 mg
Ascorbil palmitat ………………………………… 201 mg
Ascorbat de calciu ……………………………….. 450 mg
Ascorbat de magneziu ……………………………450 mg
Bioflavonoide din citrice …………………………450 mg
din care hesperidină (270 mg)

Doză recomandată
Adulți: 2 capsule de 2 ori pe zi la mese cu mult lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 120 capsule

Comentarii suplimentare despre limita de toleranță a vitaminei C

Cantitatea de vitamina C pe care organismul uman o poate absorbi este limitată. Prin aplicarea testului de toleranță digestivă vă puteți determina limita individuală. Acesta constă în creșterea treptată a dozei de vitamina C pe care o administrați, până scaunul devine moale și se instalează diareea.
Acest lucru indică faptul că ați depășit punctul de saturație. Organismul nu poate prelucra cantitatea administrată și elimină excesul prin intermediul intestinelor.
După depășirea limitei, începeți să scădeți treptat doza până scaunul redevine normal.
Astfel, ați determinat cantitatea de vitamina C pe care corpul dumneavoastră este capabil să o absoarbă.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic. Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

============

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice, oferă o largă varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali atent selectați care se adresează anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situații de viață.

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de BazăProgramul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de BazăOrganismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Sinergia contează

Utilitatea și eficiența elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci când acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Când sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă și sunt considerabil mai eficiente decât microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanță fundamentală în procesul de dezvoltare a formulelor conținute în acest program de sănătate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Vă invităm să vă convingeți singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.