VITAMIN B COMPLEX / 90 capsule

149,00lei

PRODUS ÎN CURS DE ÎNLOCUIRE

BENEFICIILE VITAMINELOR B

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc epuizat

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

 

Dr.Rath Vitamin B Complex™ este o formulă specială din Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath.

Formulele Speciale au fost proiectate pentru a asigura un aport suplimentar de microelemente nutritive selectate. Acestea fac posibilă creșterea specifică a aportului de elemente nutritive invididuale.

Dr. Rath Vitamin B Complex™ poate fi combinat atât cu Formulele de Bază, cât și cu Formulele de Bază și Formulele Reconstructive.

BENEFICIILE SUPLIMENTĂRII CU VITAMINA B

Studiul, munca, stresul și chiar activitățile de zi cu zi necesită multă concentrare și atenție – ceea ce necesită o bună funcționare a sistemului nervos. Pentru a face față zilelor solicitante, un bun echilibru poate fi asigurat de alternarea cu activități recreative. În plus, o alimentație sănătoasă, bogată în vitamine, minerale alimentare și alte elemente nutritive celulare, este deosebit de importantă. Microelementele nutritive din grupul vitaminelor B sunt componente importante ale alimentației. Acestea sunt adesea numite ”vitaminele nervilor” datorită rolului lor în menținerea sănătății mintale și a performanței intelectuale. Care este motivul? Vitaminele B (de exemplu vitaminele B1, B3, B6 și B12) susțin funcționarea normală a sistemului nervos și astfel contribuie la o funcționare psihologică normală.

De regulă, vitaminele B se găsesc sub forma unui grup complex în alimentație. Sunt deosebit de eficiente atunci când sunt ingerate împreună. Dr. Rath Vitamin B Complex™ conține o combinație a celor opt vitamine care formează acest grup de elemente nutritive celulare:

  • Cu contribuție la funcționarea normală a sistemului nervos (susținută de vitaminele B1, B2, B3, B6, B12 și biotină)
  • Cu contribuție la funcții psihologice normale (susținută de vitaminele B1, B3, B6, B12, biotină și acid folic)
  • Cu contribuție la reducerea senzației de oboseală și epuizare (susținută de vitaminele B2, B3, B5, B6 și B12 și acid folic)
  • Cu contribuție la performanța intelectuală normală (susținută de vitamina B5)
Conținutul a 2 tablete DZR %
Vitamina B1 4,84 mg 440
Vitamina B2 7,4 mg 528
Niacină (Vitamina B3) 67,2 mg 420
Acid pantotenic (Vitamina B5) 30 mg 500
Vitamina B6 6,16 mg 440
Vitamina B12 13 µg 520
Acid folic 1000 µg 500
Biotină 220 µg 440

*DZR = procent din necesarul zilnic recomandat conform directivei UE privind indicarea valorii nutritive pe etichetele produselor alimentare, – = nu există recomandări din partea Uniunii Europene, mg = miligrame,  µg   = micrograme,

 

Doză recomandată:
1 tabletă de 2 ori pe zi la mese, cu mult lichid (apă, suc, ceai)
Prezentare: flacon cu 60 de tablete

NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic. Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

============

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice, oferă o largă varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali atent selectați care se adresează anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situații de viață.

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de BazăProgramul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de BazăOrganismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Sinergia contează

Utilitatea și eficiența elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci când acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Când sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă și sunt considerabil mai eficiente decât microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanță fundamentală în procesul de dezvoltare a formulelor conținute în acest program de sănătate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Vă invităm să vă convingeți singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.