ZINC SELENIUM COMPLEX / 90 capsule

144,00lei

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Beneficiile suplimentării cu oligoelemente

Zincul şi seleniul sunt oligoelemente. Majoritatea oligoelementelor sunt esenţiale şi deci indispensabile pentru întreţinerea vieţii. Ca şi vitaminele şi alte elemente nutritive celulare, şi acestea trebuie furnizate organismului în mod regulat, prin alimentaţie.

Oligoelementele sunt clasificate în categoria mineralelor. Ele există în cantităţi foarte mici (urme) în organismul nostru, însă cantitatea lor mică nu diminuează importanţa lor pentru sănătate.

Oligoelementele sunt implicate în multe procese metabolice. Aportul zilnic optim de oligoelemente are un efect pozitiv asupra sănătăţii şi stării de bine. Zincul şi seleniul, de exemplu, protejează celulele împotriva stresului oxidativ şi susţin funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Zincul şi seleniul sunt oligoelemente esenţiale. Sunt implicate în multe procese metabolice din organismul nostru. Dr. Rath Zinc-Selenium Complex™ conţine o combinaţie a acestor valoroase microelemente nutritive:

  • Pentru aport suplimentar de oligoelemente esenţiale selectate
  • Pentru susţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar
  • Pentru protejarea celulelor organismului nostru împotriva stresului oxidativ
  • Cu contribuţie la activitatea normală a glandei tiroide (datorită seleniului)

Conținutul unei capsule:

Zinc…………………………………………………… 25 mg
Seleniu ……………………………………………….. 50 μg
Vitamina B6…………………………………………… 2,8 mg

mg = miligrame
μg = micrograme

Doză recomandată:

Adulți: 1 capsulă de 2 ori pe zi cu mult lichid (apă, suc, ceai), la 2 ore după masă

Prezentare: flacon cu 90 capsule

****

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Citiţi mai multe detalii despre produse, cercetările pe baza cărora au fost concepute, sursele ingredientelor folosite, standardele de calitate şi multe altele.

 

 

 

============

SECRETELE PIELII STRĂLUCITOARE

Să aruncăm o privire asupra aspectului nostru, pielii și părului. Fiind cel mai mare organ al corpului uman, pielea noastră merită toată atenția noastră. Mulți oameni nu știu că îngrijirea corectă a pielii și a părului începe cu un aport optim de oligoelemente esențiale. Ca urmare, majoritatea oamenilor tind să caute creme, șampoane și balsamuri, adică produse externe de îngrijire a pielii. Cu toate acestea, cheia pentru o piele optim hrănită și o creștere puternică a părului este suplimentarea zilnică cu elementele nutritive celulare zinc și seleniu.

Cele două forţe din Dr. Rath Zinc-Selenium Complex™ sunt oligoelemente și trebuie luate zilnic cu alimente. Ele joacă un rol crucial în procesele metabolice importante și au un efect pozitiv asupra funcționării pielii noastre. Oferind organismului aceste elemente nutritive celulare, putem oferi pielii noastre sprijinul de care are nevoie din interior spre exterior. În plus, ajută la menținerea funcției imune normale, ne protejează celulele de stresul oxidativ și contribuie la funcționarea normală a tiroidei.

Cu Dr. Rath Zinc-Selenium Complex™, aportul optim este ușor. Cele două oligoelemente din această formulă se completează eficient în doza aleasă, cu sprijin suplimentar din vitamina B6 și extract de bambus. Utilizarea zilnică vă va da putere pielii să facă față provocărilor zilnice și să mențină un aspect radiant.

Încercați această formulă și începeți propriul experiment personal al pielii!

Dacă vreţi să beneficieze nu doar pielea, ci și țesutul conjunctiv, iată un sfat valoros pentru dumneavoastră: ProlysinC™ îmbunătățește protecția celulelor  și oferă componente vitale care întăresc integritatea structurală a țesutului conjunctiv al corpului dumneavoastră.

Bunăstarea pielii  vine din interior. Trataţi-vă pielea cu generozitate cu formula complementară Dr. Rath Zinc-Selenium Complex™!