YOUCELL-V / 60 capsule

189,00lei

*FORMULĂ BREVETATĂ*

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

Vitamina C și puterea plantelor vă întăresc corpul împotriva intrușilor nedoriți.

YouCell™-V conține o combinație dezvoltată și testată științific de vitamina C, extract de ceai negru și alte substanțe naturale din plante care permit celulelor dumneavoastră să răspundă în mod optim la diferite provocări.

În copilărie, vă dădea bunica ceai negru cu lămâie când eraţi răciţi? Noua noastră formulă YouCell™-V demonstrează că acest remediu tradițional acasă este, de fapt, susținut de știință. Combinația conține atât vitamina C, cât și teaflavine, ingredientele active din ceaiul negru. Ambele microelemente nutritive sunt combinate cu alte substanțe vegetale pentru a alcătui o formulă unică. La Institutul de Cercetare Dr.Rath, s-a confirmat efectul sinergic al acestor microelemente nutritive, adică faptul că îşi susţin şi amplifică reciproc efectele.

O alimentaţie echilibrată și variată este necesară pentru a oferi organismului nostru o abundență de compuși naturali care ajută la construirea barierelor naturale împotriva invadatorilor, susținând astfel apărarea imunitară a celulelor noastre. Chiar și în aceste vremuri dificile, ingredientele naturale din YouCell™-V susțin celulele noastre în a combate invadatorii de toate felurile. În regnul vegetal, substanțele biologic active sunt cunoscute pentru mecanismele lor eficiente de protecție împotriva factorilor virali, bacterieni și alți factori patogeni. Multe dintre aceste plante au fost folosite de secole în beneficiul sănătății umane.

YouCell™-V combină:

Vitamina C pentru a susține un sistem imunitar normal și pentru a vă proteja celulele de stresul oxidativ
Extract de ceai negru cu 25% teaflavine
Extract de broccoli cu glucozinolat de sulforafan 5%.
Extract de turmeric cu 95% curcuminoide
Quercetină, o substanță vegetală naturală din grupa flavonoidelor
Baicalin, obtinut dintr-un extract de calota Baikal, o plantă folosită în medicina tradiţionala chineză
N-acetil-L-cisteină, o formă stabilă a aminoacidului neesențial L-cisteină
Naringin, extras din coaja de grapefruit
Resveratrol, un polifenol, extras din troscot japonez

Sinergia naturală din YouCell™-V este potrivită pentru vegani, testată științific și absolut egală cu orice soluție sintetică de stimulare a imunității. Ingredientele pe bază de plante vă ajută celulele să țină departe invadatorii nedoriţi și vă oferă sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă desfășura ziua în siguranță.

Conţinutul a 2 capsule:

Vitamina C……………………………200 mg
Extract de broccoli………………..260 mg
(include sulforafan glucozinolat, 13 mg)
Quercetină……………………………260 mg
Extract de ceai negru……………..200 mg
(include 25% teaflavine, 50 mg)
Extract de turmeric………………..200 mg
(include 95% curcuminoide, 190 mg)
Baicalin…………………………………100 mg
N-acetil-L-cisteină………………….100 mg
Naringin…………………………………80 mg
Resveratrol……………………………..50 mg

Doză recomandată

2 capsule / zi la mese, cu suficient lichid (apă, suc, ceai)
Capsulele pot fi deschise pentru a lua pulberea de microelemente nutritive, separat.

Prezentare: flacon cu 60 capsule*

* capsulă din fibre vegetale, potrivită pentru vegani.

YouCell-V poate fi combinat atât cu formulele de bază, cât şi cu formulele de bază şi formulele reconstructive.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic. Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

 

============

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice, oferă o largă varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali atent selectați care se adresează anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situații de viață.

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de BazăProgramul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de BazăOrganismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Sinergia contează

Utilitatea și eficiența elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci când acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Când sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă și sunt considerabil mai eficiente decât microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanță fundamentală în procesul de dezvoltare a formulelor conținute în acest program de sănătate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Vă invităm să vă convingeți singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.