LYCIN / 420 g pulbere

209,00lei

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

 

Avantajul aportului suplimentar de aminoacid esențial lizină și vitamina C

Țesutul conjunctiv este termenul general care definește sistemul de conectare și susținere a organismului. Țesutul conjunctiv include nervii, vasele de sânge și organele și conectează toate componentele între ele, de exemplu țesutul de acoperire (capsulele fibroase din jurul organelor), parenchimul (spațiile fără organe) și  țesutul structural (organele). Țesutul conjunctiv ”moale” include cartilaje, ligamente, tendoane, vase de sânge, capsule fibroase și capsule articulare. Sub formă de ligamente, de exemplu, servește la stabilizarea articulației; sub formă de tendoane servește la transmiterea forței. Țesutul conjunctiv ”dur” (oasele) conține depuneri suplimentare de minerale. Datorită tăriei sale, colagenul are o importantă funcție în susținerea oaselor și a dinților.

În același timp, țesutul conjunctiv funcționează și pentru protecția organismului. De aceea, construirea și întreținerea fibrelor de colagen și țesut conjunctiv sunt procese metabolice importante pentru o sănătate generală. Una din cele mai importante molecule ale colagenului este aminoacidul lizină. Acest aminoacid este esențial (adică de importanță vitală, dar care nu poate fi produs de organism) și de aceea trebuie furnizat prin alimentație sau suplimente alimentare.

Vitamina C are o contribuție importantă la producția și structura optimă a fibrelor de colagen. Ca și lizina, nici vitamina C nu este produsă de organismul uman și trebuie furnizată prin alimentație. Formarea fibrelor de colagen și a structurilor conjunctive reprezintă baza unei bune funcționări a tuturor organelor noastre (de exemplu vase de sânge, cartilaje, oase etc) și a întregului organism.

Mod de administrare:

Amestecați o lingură de măsură (aprox 10 g) de LyCin™ într-o băutură. LyCin™ nu are gust și se poate amesteca bine cu suc de fructe, ceai sau alte băuturi. Amestecați bine înainte de a consuma.

LyCin™ este o formulă specială din Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath.
Formulele speciale au fost proiectate pentru a asigura un aport suplimentar de microelemente nutritive selectate. Acestea fac posibilă creșterea aportului de factori nutritivi individuali.

LyCin™ poate fi combinat atât cu formulele de bază cât și cu formulele de bază și formulele reconstructive.

Test de toleranță digestivă pentru vitamina C

Amplificarea tranzitului intestinal poate indica dacă s-au consumat cantități mari de vitamina C, acesta fiind un semn că ați atins limita superioară pentru acest element nutritiv.

Cantitatea de vitamina C pe care organismul uman o poate absorbi este limitată. Prin aplicarea testului de toleranță digestivă vă puteți determina limita individuală. Acesta constă în creșterea treptată a dozei de vitamina C pe care o administrați, până scaunul devine moale și se instalează diareea.

Acest lucru indică faptul că ați depășit punctul de saturație. Organismul nu poate prelucra cantitatea administrată și elimină excesul prin intermediul intestinelor.

După depășirea limitei, începeți să scădeți treptat doza până scaunul redevine normal. Astfel, ați determinat cantitatea de vitamina C pe care corpul dumneavoastră este capabil să o absoarbă.

O lingură de măsură* conține:

Trei linguri de măsură (aprox. 15 g) conțin DZR %
Vitamina C

(Acid ascorbic, ascorbat de calciu, ascorbat de magneziu)

3000 mg 3750
L-lizină 3000 mg
Bioflavonoizi citrici 600 mg

*DZR = procent din necesarul zilnic recomandat conform directivei UE privind indicarea valorii nutritive pe etichetele produselor alimentare, – = nu există recomandări din partea Uniunii Europene, mg = miligrame,

 

Doză recomandată:
Adulți: 1 lingură de măsură de 3 ori pe zi
*1 lingură de măsură = aprox. 5 g

Prezentare: flacon cu 420 g pulbere

NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic. Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

============

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice, oferă o largă varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali atent selectați care se adresează anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situații de viață.

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de BazăProgramul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de BazăOrganismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Sinergia contează

Utilitatea și eficiența elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci când acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Când sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă și sunt considerabil mai eficiente decât microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanță fundamentală în procesul de dezvoltare a formulelor conținute în acest program de sănătate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Vă invităm să vă convingeți singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.