MAGNESIUM COMPLEX / 90 capsule

94,00lei

DIN BENEFICIILE MAGNEZIULUI

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Pentru aport suplimentar al unui microelement vital

Magneziul este un mineral esenţial cu numeroase funcţii importante în organismul nostru. Fie că e vorba de metabolismul energiei, formarea bioenergiei, sistemul nervos sau celulele musculare, magneziul este necesar în aproape toate celulele noastre pentru un metabolism normal şi funcţii corporale normale.

Organismul uman conţine aproximativ 25 g de magneziu, depozitat în principal în ţesutul osos. Doar o cantitate mică se găseşte în plasma sanguină. Dacă nivelul magneziului este scăzut, organismul recurge la rezervele proprii.

Pentru a asigura un bun aport de magneziu, alimentele bogate în acest mineral trebuie adăugate la meniul zilnic, lucru deosebit de important în cazul sportivilor, deoarece magneziul este excretat prin transpiraţie.

În plus, energia necesară activităţii fizice creşte cererea de magneziu. Surse importante de magneziu în alimentaţie sunt, printre altele, produsele din cereale integrale şi legumele.

Dr. Rath Magnesium Complex™ a fost conceput ca aport suplimentar din acest mineral valoros. Formele alese pentru Dr. Rath Magnesium Complex™ sunt legate organic şi caracterizate de biodisponibilitate crescută. Vitaminele suplimentare conţinute în această formulă contribuie la asimilarea magneziului.

Dr.RathMagnesiumComplex™ este o formulă complementară din Programul de Nutriţie Celulară Dr.Rath. Conţine magneziu în multiple forme, legate organic. Organismul nostru are nevoie de magneziu pentru multiple funcţii:

* Ca suport pentru funcţie musculară normală
* Ca o contribuţie la echilibrul electrolitic
* Ca o contribuţie la metabolismul normal al energiei
* Ca suport pentru funcţionarea normală a sistemului nervos
* Ca o contribuţie la reducerea oboselii şi epuizării

Conținutul unei capsule

Magneziu …………………………………………….. 100 mg
(citrat de magneziu, malat de magneziu, taurat de magneziu)
Vitamina D3 ………………………………………….. 0,5 μg
Vitamina B6 ………………………………………….. 0,23 mg

Doză recomandată:
Adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi la mese cu suficient lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 90 de capsule*

* Învelişul capsulei este din hipromeloză. Adecvat pentru vegetarieni

****

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Citiţi mai multe detalii despre produse, cercetările pe baza cărora au fost concepute, sursele ingredientelor folosite, standardele de calitate şi multe altele.

============

PERFORMANŢĂ MAXIMĂ ŞI FORŢĂ MUSCULARĂ

Exercițiile intense precum cele din sala de sport, pe pista de alergare sau în piscină, exercită mai multă presiune asupra corpului. Aici magneziul este crucial.

Dr. Rath Magnesium Complex™ oferă magneziu sub diferite forme, pentru o biodisponibilitate optimă, pentru a susține funcția musculară și a sistemului nervos, pentru a activa producția de energie, pentru a reduce oboseala și pentru a echilibra nivelul electroliților. Acesta oferă organismului dumneavoastră magneziu de înaltă calitate, astfel încât să nu ajungeţi în deficit, în primul rând. Acest lucru vă economisește timp valoros de cercetare și calcule, pe care l-aţi putea folosi pe banda de alergare.

În perioadele de activitate crescută, este deosebit de dificil să satisfaci cerințele de magneziu doar prin alimentaţie. Prin urmare, se recomandă administrarea de suplimente. Dr. Rath Magnesium Complex™ asigură un aport adecvat de magneziu, reduce oboseala musculară și îmbunătățește performanța sportivă.

Ascultă-ți corpul, acordă atenție nevoilor sale și susţine-l cu Dr. Rath Magnesium Complex™ pentru performanțe optime.