OPC / 60 capsule

164,00lei

 

DIN BENEFICIILE POLIFENOLILOR ȘI ANTIOXIDANȚILOR

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cumpără acest produs și câștigi 17 puncte bonus

Descriere

Produs dezvoltat la Institutul de Cercetare Dr.Rath

 

Suplimentare vitală cu microelemente nutritive cu substanţe secundare din plante, extrase din sâmburi de struguri

Substanţele biologic active din plante sunt cunoscute sub denumirea de ”fitobiologice”. Acestea sunt produse numai de către plante, unde – ca substanţe secundare – servesc la protejarea și conservarea plantei. Aportul de substanţe secundare din plante în organismul nostru poate fi asigurat printr-o alimentaţie echilibrată, care să conţină plante, fructe și seminţele acestora.

În funcţie de structură, termenul general ”substanţe secundare din plante” cuprinde o varietate de grupuri și sub-grupuri din care derivă diferite funcţii diferite. Așa numitul grup al polifenolilor conţine numeroase exemple. Sâmburii de struguri sunt bogaţi în polifenoli. Ei includ bine cunoscutele proantocianidine oligomerice (OPC) și alte substanţe secundare din plante. O sursă comună de furnizare a unui aport suplimentar de polifenoli din sâmburi de struguri sunt suplimentele alimentare.

Dr. Rath OPC™ conţine un extract din sâmburi de struguri cu conţinut total de cel puţin 60% polifenoli. Pentru protejarea ingredientelor și a sinergiilor naturale ale acestora, sâmburii de struguri bogaţi în polifenoli sunt procesaţi cu foarte multă atenţie. Metoda de extragere (dizolvare) se bazează exclusiv pe utilizarea apei în intervale joase de temperatură.

Dr. Rath OPC™ este o formulă specială din Programul de Nutriţie Celulară al Dr.Rath.

Formulele speciale au fost proiectate pentru a furniza o cantitate suplimentară de microelemente nutritive selectate. Acestea fac posibilă suplimentarea specifică cu factori nutritivi individuali.

Dr. Rath OPC™ poate fi combinat atât cu formulele de bază, cât și cu
formulele de bază, cât şi cu formulele de bază şi formulele reconstructive.

Conținutul unei capsule

Extract din sâmburi de struguri* ………………………. 420 mg
* Cu conţinut total de polifenoli de cel puţin 60%

Doză recomandată:
Adulţi: 1 capsulă de 2 ori pe zi la mese cu suficient lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 60 de capsule**
**Învelișul capsulei este din hipromeloză. Adecvat pentru vegetarieni

 

NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic. Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale. Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

============

Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.

Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath

Acest program bazat pe sinergia elementelor nutritive celulare pentru suplimentarea alimentației zilnice, oferă o largă varietate de vitamine, minerale alimentare, oligoelemente și alți factori nutriționali atent selectați care se adresează anumitor procese metabolice specifice sau anumitor situații de viață.

Programul nostru de Nutriție Celulară este împărțit în trei grupe, pentru a se adresa necesităților diferite sau crescute de elemente nutritive: gama de Formule de BazăProgramul de Reconstrucție și o varietate de Formule Speciale. Multitudinea de opțiuni de combinare a acestor produse între ele în suplimentarea alimentației ne permite să satisfacem necesitățile diferite de elemente nutritive ale organismului nostru.

Formulele de BazăOrganismul nostru are nevoie în fiecare zi de elemente nutritive, pentru a desfășura nenumărate procese metabolice. Cu gama sa cuprinzătoare de elemente nutritive, Programul de Bază aduce un aport fundamental care susține și fortifică procesele metabolismului celular.

Formulele Reconstructive sunt ajustate special pentru anumite sisteme celulare și metabolice specifice. Acestea amplifică efectul Programului de Bază, adăugând aportul lor de elemente nutritive.

Formulele Speciale reprezintă un al treilea grup de elemente nutritive celulare selectate. Acestea sunt deosebit de importante pentru extra-suplimentare cu componente nutritive și pot fi combinate fie cu Programul de Bază fie cu Programul de Bază și Programul Reconstructiv.

Sinergia contează

Utilitatea și eficiența elementelor nutritive celulare este mult mai mare atunci când acestea sunt armonizate unele cu celelalte. Când sunt astfel combinate, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă și sunt considerabil mai eficiente decât microelementele individuale.

Utilizarea acestui principiu are o importanță fundamentală în procesul de dezvoltare a formulelor conținute în acest program de sănătate, formule bazate pe sinergia elementelor nutritive, ca mijloc de atingere a celui mai mare beneficiu posibil.

Sursa produselor

Dr.Rath Health Programs, este una dintre companiile producătoare de suplimente alimentare proiectate științific pe baza cercetărilor efectuate la institutul nostru independent de cercetare. Institutul nostru din Santa Clara, California, este unul din centrele de frunte din întreaga lume, în domeniul cercetărilor asupra vitaminelor. Oameni de știință din diferite domenii lucrează împreună în munca de cercetare și dezvoltare a formulelor de elemente nutritive celulare.

Compoziția suplimentelor nutriționale pentru sănătate celulară ale Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetări și descoperiri științifice. Se acordă o atenție deosebită efectelor sinergice reciproce ale elementelor nutritive celulare. Formulele pentru Nutriție Celulară ale Dr.Rath sunt fabricate în Statele Unite ale Americii, de către o companie renumită. Această companie colaborează cu importanți furnizori de materie primă care trebuie să îndeplinească cerințe de calitate extrem de severe (GMP = good manufacturing practices)

Vă invităm să vă convingeți singuri cu privire la calitatea Programului de Nutriție Celulară al Dr.Rath și beneficiile acestuia.