Prima pagină :: Oferte speciale

Oferte speciale

 

oferta lunii
* Oferta are prioritate asupra altor oferte în derulare care presupun reduceri de preț (ex vouchere) si nu se cumulează cu acestea
 
* Produsele cu preț redus nu acumulează puncte bonus.
 
* Oferta este valabilă pentru comenzile plasate în perioada 1-31 mai 2019

voucher-reducere

* Voucherele de reduceri distribuite cu ocazia diferitelor evenimente se aplică doar produselor plătite la preț întreg. Ofertele și promoțiile nu se cumulează.

* Aplicarea codul de voucher peste o reducere deja existentă duce la anularea acestuia, comanda fiind procesată cu reducerea aferentă ofertei speciale în derulare.

 

profesionisti-sanatate

Oferta se adresează profesioniștilor din domeniul sănătății care au absolvit cursuri de învățământ superior sau mediu în domeniul medical (medici, asistenți medicali) sau cursuri de specializare profesională în diverse terapii, cu diplomă acreditată de Ministerul Educației și Ministerul Muncii (nutriționist, terapeut biorezonanță etc.)

Pentru a beneficia de ofertă este necesar să ne trimiteți pe mail (contact@farmacieverde.ro) documente doveditoare (diploma de studii, certificat cabinet/PFA de specialitate sau alte documente care pot atesta calitatea de profesionist în domeniul sănătății) în vederea verificarii.

Ulterior vă vom deschide un cont de utilizator pe site-ul nostru, cu numele și adresa de email pe care ni le veți furniza la înscriere (respectiv, dacă aveți deja un cont deschis, vom aplica reducerea pe contul creat de dv). De fiecare dată când veți comanda, va trebui în prealabil să vă autentificați în cont, pentru a beneficia de prețurile reduse.

Reducerile se aplică numai produselor din Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath


COMENZILE DE PESTE 500 LEI VALOARE NETĂ BENEFICIAZĂ DE LIVRARE GRATUITĂ. Livrarea se va face prin curier rapid *

* În cazul în care localitatea de destinație nu se află în rețeaua de distribuție curierului rapid, comenzile vor fi expediate prin Poșta Română