Reducere!

PACHET ANTIVIRAL

Prețul inițial a fost: 552,00lei.Prețul curent este: 524,00lei.

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Categorie: Etichetă:

Descriere

Vitaminele şi alte microelemente nutritive aduc o contribuţie decisivă la funcţionarea sistemului imunitar.

Vă oferim acum “pachetul antiviral” care include formule atent selectate din Programul de Nutriţie Celulară al Dr.Rath, la un preţ avantajos.

Pachetul conţine formula de bază Vitacor Plus  alături de formula reconstructivă YouCell-V şi de formula specială Vitamin D3 pocket

Pachetul se recomandă pentru prevenirea infecţiilor virale mai ales pe perioada sezonului rece. În cazul contractării unei infecţii virale, se recomandă administrarea Lycin în plus faţă de acest pachet.

Pe perioada sezonului rece (noiembrie-martie) vă oferim această combinaţie la un preţ special cu reducere de 15%

Vitacor Plus™

Vitacor Plus™este formula de bază a Programului de Nutriţie Celulară al Dr.Rath şi conţine peste 30 de elemente nutritive celulare atent selectate. Ca supliment alimentar, aduce o contribuţie valoroasă aportului de elemente nutritive de bază către celulele noastre.

YouCell-V™

YouCell™-V conține o combinație dezvoltată și testată științific de vitamina C, extract de ceai negru și alte substanțe naturale din plante care permit celulelor dumneavoastră să răspundă în mod optim la diferite provocări.

Vitamin D3 pocket™

Vitamina D are un statut special în rândul vitaminelor. Ea poate fi produsă de pielea noastră, atunci când beneficiază de suficientă lumină solară, şi anume radiaţii UVB. Din acest motiv vitamina D mai este numită şi “vitamina soarelui”. În lunile întunecate de iarnă, la latitudini mai mici de 40 grade, intensitatea radiaţiei solare este adesea insuficientă pentru producţia vitaminei D în piele. Din acest motiv, mai ales între lunile noiembrie-martie, trebuie asigurat aport suficient de vitamina D prin alimentaţie.