Reducere!

PACHET IMUNITATE

Prețul inițial a fost: 707,00lei.Prețul curent este: 669,00lei.

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Descriere

Vitaminele şi alte microelemente nutritive aduc o contribuţie decisivă la funcţionarea sistemului imunitar.

Vă oferim acum “pachetul pentru imunitate” care include formule atent selectate din Programul de Nutriţie Celulară al Dr.Rath, la un preţ avantajos.

Pachetul conţine formulele de bază Vitacor Plus şi Dr.Rath Phytobiologicals alături de formula reconstructivă EpiQuercican.

Aceste formule conţin elemente nutritive celulare valoroase, printre care se numără vitamina C, vitamina D, vitaminele B, vitamina A (beta-caroten), acid folic, cupru şi seleniu pentru susţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar.

Pe perioada sezonului rece (noiembrie-martie) vă oferim această combinaţie la un preţ special cu reducere de 15%

Vitacor Plus™

Vitacor Plus™este formula de bază a Programului de Nutriţie Celulară al Dr.Rath şi conţine peste 30 de elemente nutritive celulare atent selectate. Ca supliment alimentar, aduce o contribuţie valoroasă aportului de elemente nutritive de bază către celulele noastre.

Dr.Rath’s Phytobiologicals™

Formula de bază Dr. Rath´s Phytobiologicals™ conţine substanţe biologic active din plante în cantităţi bine definite. Aceste componente din plante sunt grupate sub denumirea de substanţe “fitobiologice”

EpiQuercican™

EpiQuercican™ este o formulă reconstructivă cu elemente nutritive celulare pentru a susţine protecţia şi funcţionarea normală a celulei. În afară de vitamina C, aminoacizii lizină şi prolină  precum şi oligoelemente, această formulă reconstructivă conţine şi extract de ceai verde bogat în polifenoli.