Parteneriat

FarmacieVerde.ro oferă posibilitatea de a stabili o relație de parteneriat web cu alte site-uri interesate de promovare încrucișată prin schimb de bannere.

Mai jos puteți vedea variantele de banner pe care vi le oferim, împreuna cu codul HTML aferent pentru adîugarea lor în pagină. Alternativ, puteți să salvați imaginea dorită și să o încărcați pe site-ul dv.

La sfârșitul listei de bannere puteți citi condițiile de parteneriat.

banner_88x31

banner_125x125

banner_165x68

banner_234x60

banner_468x60

Condiții de parteneriat

* Parteneriatul se poate stabili cu orice persoană fizică sau juridică care deține un site propriu.

* Relația de parteneriat se stabilește de comun acord, în scris (prin email) între cei doi parteneri, nefiind necesară încheierea unui contract.

* Alegeți dintre bannerele de mai sus pe cel care se încadreaza cel mai bine în designul site-ului dv.  și trimiteți bannerul care doriți să vă fie afișat pe site-ul FarmacieVerde.ro, indicând și adresa web la care va trimite acesta. Bannerele se trimit la office[@]farmacieverde[.]ro

* Bannerul dv va fi afișat la secțiunea “Parteneri”.

* Formate acceptate pentru banner: .jpg, .png, .gif

* Dimensiunea acceptată pentru banner: 165 x 68

* Relația de parteneriat poate înceta
– în cazul în care condițiile parteneriatului nu sunt respectate (reclama FarmacieVerde.ro nu mai este afișata pe site-ul partener – relația de parteneriat se poate relua odată cu restabilirea situației)
– la solicitarea oricăruia dintre parteneri pe bază de notificare scrisă adresată celuilalt (notificarea va fi trimisa la office[@]farmacieverde[.]ro)
– în cazul în care site-ul partener își modifică conținutul într-un mod considerat de FarmacieVerde.ro ca neadecvat

* FarmacieVerde.ro își rezervă dreptul de a refuza fără explicații solicitările de parteneriat.