Plată și livrare

Plata produselor comandate se poate face astfel:

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) – Dacă aţi ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi. Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa şi MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizaţiile care asigură tranzactţilor on-line acelaşi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informaţie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa şi MasterCard.

Important de ştiut! – Pentru plăţile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

 

 

Ordin de plată. În cazul plății prin ordin de plată este necesar să trimiteți confirmarea plății prin email (comenzi@cartilevietii.ro) Livrarea se va face după intrarea banilor în contul nostru. Coordonatele bancare pentru plata prin OP sunt:

S.C. TANGUERA STUDIO SRL

CUI RO23255860

Cont (RON): RO53INGB0000999901912312 ING Bank sucursala Tricodava.

Comenzile de care depășesc 500 lei valoare netă beneficiază de LIVRARE GRATUITĂ!

 

Termen de livrare

Termenul mediu de livrare este de  24-48 de ore din momentul expedierii comenzii.

Pentru produsele în stoc furnizor timpul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile iar pentru cele în stadiu precomandă, până la 30 zile.

În caz că există probleme speciale legate de comandă vă vom contacta prin email sau telefon pentru a vă informa în legătură cu starea comenzii și timpul estimat de livrare al acesteia.

Modalități de livrare

Curier Rapid – taxe de ambalare și expediere 15 lei  – timp mediu de livrare* 24-48 ore.

* Din momentul expedierii comenzii

        

Politica de returnare

  • Conform legislației în vigoare, produsele achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, cu condiția să fie în aceeași stare în care au fost livrate, cu etichete intacte și documente însoțitoare, unde este cazul.

 

  • În cazul suplimentelor alimentare, produsele returnate trebuie să fie sigilate.

 

  • Produsele returnate se vor expedia pe cheltuiala clientului, prin curier rapid.

 

  • IMPORTANT! NU expediati coletul în sistem ramburs, întrucat NU îl vom prelua de la curier și se va întoarce la dv. Produsele trebuie să fie mai întâi verificate pentru conformitate cu condițiile de returnare enunțate mai sus.

 

  • Banii se vor rambursa în contul comunicat de client, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor returnate, mai puțin costul expediției inițiale.

        

Limitarea responsabilității

Nu ne asumăm răspunderea pentru întârzierile provocate de serviciile de curierat și nici pentru eventualele defecte apărute pe perioada transportului către dumneavoastră, din vina transportatorului.

În caz că nu ridicați coletul sau refuzați primirea acestuia de la curier, coletul ne este returnat cu suportarea de către noi atât a taxelor de returnare, cât și a celor de magazinaj. Întrucât acestea reprezintă pierderi pe care nu le mai putem recupera, în astfel de cazuri ne rezervăm dreptul

  • de a nu mai onora pe viitor comenzi către persoana / adresa respectivă
  • de a percepe o taxă de penalizare (30-40 lei în funcție de modul în care s-a făcut plata comenzii inițiale) reprezentând contravaloarea taxelor tur-retur pentru coletul returnat (taxa se adaugă la valoarea noii comenzi și se va regăsi pe factura fiscală alături de aceasta)
  • de a solicita plata în avans prin card sau virament bancar pe bază de factură proforma
  • Coordonatele bancare pentru plată sunt: S.C. TANGUERA STUDIO SRL CUI RO23255860 Cont (RON):RO53INGB0000999901912312ING Bank sucursala Tricodava.