Tombolă

Vrei să participi la tombolă ?

CUMPĂRĂ  ÎN ZILELE CU OFERTE SPECIALE !

  • Tombola FarmacieVerde.ro se desfășoară periodic, cu ocazia zilelor internaţionale din domeniul sănătăţii, premiul oferit fiind un produs din magazinul nostru.

 

  • Extragerea se face în ziua imediat următoare datei evenimentului, exclusiv dintre persoanele care au efectuat comenzi în magazinul nostru la data respectivă.

 

  • Produsul oferit ca premiu al tombolei va fi expediat în acelaşi colet cu comanda făcută de clientul câştigător.

 

  • Premiul este transmis prin curier rapid.

 

  • Pentru asigurarea transparenței față de clienții noștri, câștigătorii vor fi afişaţi în pagina tombolei * Dacă nu ești de acord, premiul nu se acordă. Dacă îți exprimi dezacordul după expedierea premiului, numele tău va fi șters din lista câștigătorilor, însă pierzi dreptul de participare la toate tombolele viitoare.

 

  • Pentru a oferi tuturor șanse egale, o persoană poate câștiga un premiu doar o singură dată pe an. Dacă participanţii la tombola unei anumite luni sunt persoane care au câştigat anterior pe parcursul anului respectiv, premiul nu se acordă, acest lucru fiind specificat în pagina tombolei.

* Câștigătorii sunt afișaţi în pagina tombolei  doar pe perioada anului în curs. În următorul an, toți câștigătorii anului precedent reintră în cursa pentru premii!

 

CÂŞTIGĂTORII ANULUI 2024

ZIUA CANCERULUI
(4 februarie)
MARCU OLIVIA
Oraviţa (CS)
ZIUA SĂNĂTĂŢII RINICHILOR
(14 martie)
IONESCU ELENA
Râmnicu Vâlcea
ZIUA ASTMULUI
(7 mai)
IONESCU DANIEL
Bucureşti
ZIUA DONATORULUI DE SÂNGE
(14 iunie)
BAGLYAS CSORVASI JORG
Satu Mare
ZIUA HEPATITEI
(28 iulie)
 
ZIUA INIMII
(29 septembrie)
ZIUA SĂNĂTĂŢII MINTALE
(10 octombrie)
ZIUA DIABETULUI
(14 noiembrie)