Vouchere Cadou

Se apropie ziua de naştere a unei persoane dragi, sau o altă ocazie cu care doreşti să oferi un cadou şi nu ştii ce să cumperi, sau te îndoieşti că ai face alegerea potrivită? Îţi dăm noi o idee!

Achiziţionează un voucher cadou (în valoare de 50 sau 100 lei) cu ajutorul căruia persoana respectivă îşi va putea achiziţiona din magazinul nostru produsele pe care le doreşte.

Voucherul cadou este disponibil numai cu plata prin card bancar şi va fi trimis prin email beneficiarului numai după confirmarea plăţii. Factura aferentă voucherului cadou va fi trimisă prin email cumpărătorului.

Valabilitatea voucherului cadou este de 30 zile de la data achiziţiei. Voucherul se poate utiliza o singură dată.

În cazul în care valoarea cumpărăturilor este mai mică decât valoarea voucherului, diferenţa se pierde.

Dacă valoarea cumpărăturilor este mai mare decât valoarea voucherului, diferenţa se va achita prin una dintre modalităţile de plată puse la dispoziţie de magazinul nostru (plata cu card sau ramburs), conform opţiunii clientului.

ATENŢIE! Indiferent de perioada de valabilitate a voucherelor, reunţarea la acestea / returnarea banilor sunt posibile doar în termenul de 14 zile calendaristice, prevăzut de lege în cazul contractelor încheiate la distanţă (cumpărături online). Dacă această perioadă a expirat, returnarea banilor nu mai este posibilă însă aveţi opţiunea de a oferi voucherele achiziţionate altei persoane care le va putea folosi în limita perioadei de valabilitate a acestora.

Afișez toate cele 2 rezultate