Despre program

1. Formule sinergice şi formule complementare
2. Importanţa elementelor nutritive celulare pentru sănătate
3. Sinergia contează
4. Calitatea produselor
5. Ingrediente active
6. Aditivi
7. Recomandări de administrare
8. Despre producător
9. Bazele ştiinţifice
10. Asigurarea calităţii

Programul de Nutriţie Celulară Dr. Rath vă oferă combinații de microelemente nutritive de înaltă calitate, noi și țintite pentru suplimentarea zilnică. Aceste combinații naturale sunt dezvoltate la Institutul de Cercetări în Medicină Celulară Dr. Rath, una dintre cele mai importante unități de cercetare a vitaminelor din lume.

Produsele din programul nostru sunt concepute pentru a susține întregul metabolism celular și pentru a aduce o contribuție valoroasă la furnizarea de elemente nutritive esenţiale. Pentru a satisface necesităţile nutriționale în diferite etape ale vieții, produsele noastre pot fi combinate într-o varietate de moduri.

Programul nostru de Nutriţie Celulară este împărțit în mai multe grupuri și include vitamine, minerale, substanțe vegetale biologic active, acizi grași omega-3, aminoacizi esențiali și alte microelemente nutritive.

1. Formule sinergice şi formule complementare

Formule sinergice

Produsele sunt rezultatul cercetării noastre științifice în combinații de vitamine, aminoacizi, minerale, extracte de plante și alte microelemente nutritive biologic active. O caracteristică a acestor produse este compoziția susținută științific a ingredientelor care își întăresc reciproc reciproc eficienţa. Prin acest efect de sinergie, celulele corpului dumneavoastră vor fi alimentate optim.

Formule complementare

Pentru un aport suplimentar de microelemente nutritive selectate, oferim o gamă de formule complementare de înaltă calitate. În acest fel, o nevoie suplimentară de elemente nutritive celulare esențiale poate fi satisfăcută într-un mod țintit și flexibil. Supunem formulele noastre complementare acelorași criterii stricte de calitate ca toate celelalte produse Dr. Rath.
Mergi la început
 

2. Importanța elementelor nutritive celulare pentru sănătate

Pe parcursul vieții, milioane de celule care alcătuiesc organismul uman consumă energie. Organismul nostru trebuie alimentat cu această bioenergie. Elementele nutritive celulare au o importanță crucială în generarea și transportul bioenergiei. La fel se întâmplă și în cazul numeroaselor procese biochimice metabolice din celulele organismului nostru și al protecției celulelor. Și aici sunt necesare vitamine, minerale alimentare, oligoelemente, aminoacizi și alțe elemente nutritive celulare.

Majoritatea elementelor nutritive celulare vitale necesare acestui scop fie nu pot fi produse de organismul nostru, fie sunt produse în cantități limitate. Este necesară o alimentație variată și echilibrată pentru a furniza organismului o cantitate suficientă de vitamine și alte elemente nutritive celulare. Suplimentele alimentare contribuie la alimentarea celulelor cu un surplus de vitamine și alte microelemente nutritive care susțin metabolismul celular.

În anumite situații și stadii ale vieții, organismul are o nevoie crescută de vitamine și alte elemente nutritive celulare importante: de exemplu când se traversează perioade de stres,  în cazul sportivilor de performanță sau al fumătorilor. În astfel de cazuri cu necesități sporite de vitamine, se recomandă un aport sporit, obținut prin intermediul suplimentelor alimentare.
Mergi la început
 

3. Sinergia contează

Beneficiile și eficienţa elementelor nutritive celulare sunt de multe ori mai mari atunci când sunt armonizate între ele. Atunci când sunt combinate în acest fel, elementele nutritive celulare lucrează împreună ca o echipă în organismul nostru și sunt considerabil mai eficiente decât elementele nutritive individuale.

Acest așa-numit principiu al sinergiei este de o importanță fundamentală în dezvoltarea formulelor noastre de elemente nutritive celulare pentru a obține cel mai mare beneficiu posibil.

Interacțiunile reciproc favorabile dintre ingrediente nu numai că le sporesc propria eficienţă. Ele permit, de asemenea, şi celorlalte elemente nutritive celulare din gama noastră să fie mai bine utilizate în metabolism.

Aplicând principiul sinergiei, obținem efectul maxim cu formulele noastre de microelemente nutritive, fără a fi nevoie să apelăm la megadoze dintr-un singur element nutritiv.
Mergi la început
 

4. Calitatea produselor

Selecţia şi compoziţia cu baze ştiinţifice atât a microelementelor nutritive cât şi a aditivilor este o trăsătură caracteristică Programului de Nutriţie Celulară Dr.Rath. Calitatea ridicată a produselor noastre face parte din angajamentul nostru pentru sănătatea dumneavoastră.

Produsele noastre NU conţin:

  • Componente derivate din organisme modificate genetic
  • Coloranţi artificiali şi arome artificiale
  • Alergeni precum gluten*, lactoză (zaharuri din lapte) şi grâu
  • Gelatină (folosim în schimb substanţe precum hipromeloza, care este extrasă din fibre celulare vegetale)
  • Drojdii şi MSG (monoglutamat de sodiu)
  • Acizi graşi trans

* cu excepţia formulei din fibre Dr.Rath’s Phytobiologicals Balance Control

Originea naturală a ingredientelor active şi a aditivilor

Oricând este posibil, utilizăm ingrediente active de origine naturală:

  • Fructe, în special citrice, papaya, ananas, sâmburi de struguri şi nucă de cocos
  • Alte plante, printre care porumb, soia, sfeclă de zahăr, ceai verde, alge marine, extracte de gălbenele şi scoarţă de conifere
  • Condroitina şi glucozamina (în Arteriforte™) sunt extrase din ţesut de cartilaj natural

Mergi la început

5. Ingrediente active

Facem diferenţa între ingredientele active şi aditivi, care se folosesc pentru a da tabletelor şi capsulelor consistenţă şi formă.

Timp de mulţi ani, nu au existat modificări ale compoziţiei ingredientelor active din produsele noastre. Toate vitaminele, mineralele, oligoelementele şi alte elemente nutritive celulare sunt prezente la calitatea şi cantitatea potrivită. Dacă s-au făcut modificări, acestea au fost exclusiv consecinţa noilor descoperiri în cercetare.

O importanţă deosebită în alegerea elementelor nutritive celulare pentru formulele sinergice este capacitatea de metabolizare a acestora.

  • Formele vitaminei C

Ascorbatul de calciu şi ascorbatul de magneziu sunt forme tamponate ale vitaminei C.
Combinarea moleculelor de acid ascorbic cu mineralele calciu şi magneziu neutralizează efectul acid al acidului ascorbic, având ca rezultat această formă de vitamina C blândă pentru stomac chiar când este administrată în cantităţi mari. În această combinaţie, ascorbatul de calciu şi ascorbatul de magneziu sunt uşor absorbite şi metabolizate în celule. Ascorbil palmitatul este un compus format dintr-o moleculă de acid ascorbic şi o moleculă de acid gras (palmitat). Acest lucru transformă vitamina C, în mod normal solubilă în apă, într-o formă liposolubilă,   ceea ce o face deosebit de eficientă în metabolismul celular, în special pentru protecţia membranelor celulare

  • Formele L- şi D- ale aminoacizilor

La aminoacizi deosebim formele L- şi D-. Suplimentele noastre alimentare conţin aminoacizi în formă L-. Doar aminoacizii naturali au configuraţia L- care este mai uşor utilizată de organism pentru a produce proteine proprii. Ca şi în cazul D-acidului lactic levogir şi L-acidului lactic dextrogir, D-aminoacizii sunt descompuşi şi transformaţi într-o formă disponibilă pentru organism, foarte lent.

  • Amestec de carotenoide

Grupul carotenoidelor conţine zeci de tipuri care se găsesc în lumea vegetală. Multe dintre aceste carotenoide fac deja obiectul cercetărilor în scopul descoperirii valorii lor pentru sănătatea umană. Probabil cel mai cunoscut este beta-carotenul, numit şi provitamina A datorită efectelor sale similare cu ale vitaminei A. Multe alte carotenoide (alfa-caroten, criptoxantină, luteină şi zeaxantină) joacă de asemenea un rol major în organismul uman. Carotenoidele îşi exercită mai activ funcţia protectoare când acţionează împreună ca amestec de carotenoide.

  • Amestec de tocoferoli

Vitamina E este o vitamină liposolubilă cu puternică protecţie antioxidantă pentru celulele organismului. Se găseşte frecvent în suplimentele noastre alimentare în forma naturală d-alfa-tocoferol.
Totuşi, vitamina E înseamnă mai mult decât d-alfa-tocoferol. De fapt, vitamina E este o umbrelă pentru o mare varietate de compuşi naturali ai vitaminei E.

  • Acizii graşi Omega-3

Acizii graşi Omega-3 EPA (acid eicosapentaenoic) şi DHA (acid docosahexaenoic) joacă roluri esenţiale în alimentaţia noastră zilnică. Organismul nostru poate sintetiza doar o cantitate mică de EPA şi DHA din acizii graşi de origine vegetală (de exemplu ulei din seminţe de in, ulei de rapiţă, ulei din boabe de soia). În plus, întrucât alimentaţia noastră ne furnizează doar un minim din necesarul zilnic de acizi graşi Omega-3, suplimentarea alimentaţiei cu aceştia poate fi de ajutor. În fiecare etapă a vieţii, acizii graşi Omega-3 sunt necesari pentru dezvoltarea sănătoasă şi întreţinerea celulelor în bună stare de funcţionare. Pe lângă vitamine şi alte elemente nutritive celulare, acizii graşi Omega-3 reprezintă o bază importantă pentru performanţa fizică şi mentală. Aciziii graşi Omega-3 EPA şi DHA sunt deosebit de importanţi.

EPA (acid eicosapentaenoic) şi DHA (acid docosahexaenoic)

EPA şi DHA sunt acizi graşi polinesaturaţi. Peştii marini graşi precum somonul, heringul, macroul, sardinele şi tonul conţin cantităţi deosebit de mari de EPA şi DHA.
Acizii graşi Omega-3 fac parte integrantă din cercetările despre sănătate şi nutriţie. Ies în evidenţă datorită funcţiilor lor versatile în cadrul unui metabolism sănătos.
Printre numeroasele lor funcţii se numără susţinerea funcţionării normale a creierului, vitalitatea mentală, acuitatea vizuală  şi susţinerea  funcţionării cardiace normale.
Pentru a beneficia de aceste efecte pozitive, se recomandă un consum zilnic de 250 mg EPA şi DHA.

  • Probiotice:

Termenul “probiotic” este format din “pro” (“pentru în limba latină) şi “bios” (“viaţă în limba greacă) şi înseamnă literalmente “pentru viaţă”.
Utilizăm microorganismele probiotice clasice, lactobacili, bifidobacterii şi streptococi.
Fiecare tulpină bacteriană are un efect specific, efectele sinergice putând fi obţinute prin combinarea diferitelor tulpini bacteriene.
Scopul utilizării probioticelor este modificarea compoziţiei microbiotei.
O funcţionare sănătoasă a intestinelor este condiţia preliminară a unui aport corespunzător de elemente nutritive în întregul organism.
De aceea se recomandă administrarea de probiotice, pentru utilizarea eficientă a celorlalte microelemente nutritive.

Biodisponibilitate

Pentru facilitarea absorbţiei rapide şi optimizarea biodisponibilităţii elementelor nutritive celulare, mineralele şi oligoelementele noastre sunt legate organic cu aminoacizii glicină sau metionină. Acest lucru suprimă efectele antagonice dintere elementele nutritive celulare individuale.
Mergi la început

6. Aditivi

Aditivii sunt necesari pentru fabricarea tabletelor şi capsulelor. Printre aceştia se numără agenţii de umplutură care alcătuiesc tableta, protejând vitaminele şi alte ingrediente. Materialele folosite pentru acoperirea tabletelor sunt clasificate tot ca aditivi, fiind utilizate pentru protecţia tabletelor şi asigurarea unei durate de viaţă extinse a acestora. Mulţi producători, când aleg şi utilizează aceşti aditivi, optează pentru cele mai ieftine substanţe care sunt, de regulă, de origine sintetică. Spre deosebire de aceştia, noi folosim doar aditivi de origine naturală. Principalii aditivi din produsele noastre sunt:

  • Riboflavină

Riboflavina este numele ştiinţific al vitaminei B2.
Această vitamină este utilizată pe scară largă pentru tabletele filmate, în vederea protejării acestora.
Riboflavina are o culoare galben intens care se vede în aspectul tabletelor.

  • Ulei de lămâie

Uleiul natural de lămâie este folosit nu doar datorită aromei sale, ci şi antioxidanţilor şi flavonoidelor pe care le conţine şi care asigură protecţie  împotriva radicalilor liberi.

  • Şelac

Această răşină este produsă natural de diferite insecte pentru a-şi proteja descendenţii.
Această substanţă naturală este folosită în industria alimentară pentru protecţie blândă şi conservarea alimentelor.

  • Carbonat de calciu

Acesta este numele ştiinţific al varului, care derivă, printre altele, din cochiliile crustaceelor.
Cu alte cuvinte, este o substanţă care se găseşte pretutindeni în lumea naturală.
Carbonatul de calciu este folosit pe scară largă pentru modelarea tabletelor şi ca parte a învelişului acestora.

  • Maltodextrină

Maltodextrina este un amestec de două molecule de zahăr, maltoza şi dextroza.
Este un agent de umplere natural folosit în principal pentru protejarea ingredientelor sensibile şi altor elemente nutritive.

  • Hipromeloză

Hirpomeloza este un produs derivat al celulozei, o substanţă fibroasă care reprezintă constituentul principal al tuturor plantelor.
Totuşi, spre deosebire de celuloză, hipromeloza este solubilă în apă.
Reprezintă constituentul principal al capsulelor din EpiQuercican™ şi Lensivit™.
Un alt produs derivat din celuloză este croscarmeloza.

  • Acizi graşi cu lanţ mediu

Spre deosebire de alte grăsimi, aceşti acizi graşi speciali nu sunt depozitaţi în organism.
Acizii graşi utilizaţi de noi sunt din nucă de cocos.
Sunt utilizaţi pentru a proteja şi face disponibile vitaminele liposolubile din produsele noastre.

  • Acid silicic (dioxid de siliciu)

Acidul silicic este cel mai răspândit mineral din lumea naturală, fiind şi un constituent al pereţilor celulelor plantelor.
Acidul silicic împiedică aglomerarea ingredientelor, mărind astfel biodisponibilitatea microelementelor nutritive.

  • Stearat de magneziu

Compuşii din magneziu şi acizi graşi (aici, acidul stearic) sunt produse intermediare în organismul uman.
În procesarea alimentelor şi suplimentelor alimentare, sunt în principal utilizaţi pentru a împiedica lipirea (aglomerarea) ingredientelor individuale, mărindu-le astfel biodisponibilitatea.
Mergi la început
 

7. Recomandări de administrare

  • Administrarea formulelor sinergice:

În anumite etape ale vieţii şi în anumite situaţii se recomandă administrarea suplimentară de elemente nutritive celulare. Acestea se găsesc în formulele sinergice individuale. După ce începeţi cu formula de bază Vitacor Plus™, puteţi adăuga prima formulă sinergică. Aveţi grijă să măriţi doza treptat.

  • Administrarea formulelor complementare

Pentru completarea formulelor sinergice, oferim formule complementare. Acestea conţin microelemente nutritive atent selectate, în doze mai mari. Printre acestea se numără lizina, prolina şi vitamina C (în LyCin™, Prolysin C™ şi VitaCforte™) ca şi alte microelemente nutritive. Adăugaţi-le pas cu pas în alimentaţia dumneavoastă. Ca regulă generală, adăugaţi lunar câte o formulă nouă.

  • Durata administrării

Organismul nostru trebuie alimentat în mod permanent şi regulat cu elemente nutritive – de aceea, utilizaţi combinaţia de bază Vitacor Plus™ & Dr. Rath’s Phytobiologicals™ pentru aport de bază. În întreaga noastră viaţă, miliarde de celule utilizează energie celulară şi trebuie să alimentăm zilnic rezervele organismului nostru.

  • Sarcină

Femeile însărcinate şi care alăptează au o nevoie crescută de elemente nutritive, deoarece copilul este în etapa de dezvoltare şi extrage elemente nutritive din corpul mamei.
Prin urmare, este foarte recomandat să se ia suplimente în special acid folic, vitamnele B1, B2, B6 şi vitamina C.
Cât timp copilul este în pântecele mamei, dezvoltarea oaselor extrage magneziu şi alte mineral şi oligoelemente din organismul mamei.
Multe femei suferă de greaţă şi vărsături la începutul sarcinii, ceea ce adesea le limitează aportul nutriţional, agravând şi mai mult deficitul de elemente nutritive deja existent.
Malnutriţia poate fi evitată prin alimentaţie corespunzătoare şi/sau administrare de suplimente cu elemente nutritive.
Totuşi, asiguraţi-vă că vă informaţi medicul despre ceea ce intenţionaţi să administraţi şi că îi urmaţi recomandările.

  • Persoane vârstnice

Persoanele vârstnice au o rată scăzută a metabolismului şi adesea sunt puţin active, ceea ce presupune o nevoie mai scăzută de energie.
Totuşi, nevoile lor de elemente nutritive nu sunt mai scăzute, ci dimpotrivă, adesea sunt mai crescute.
Din cauza procesului de îmbătrânire, persoanele vârstnice au nevoie de cantităţi semnificativ mai mari de elemente nutritive celulare.

Dacă funcţionarea tractului gastrointestinal este defectuoasă, absorbţia elementelor nutritive din alimentaţie poate fi afectată.
Se ştie bine că vitamina C amplifică eficienţa digestivă prin îmbunătăţirea mişcărilor intestinale şi funcţionarea membranei mucoase intestinale.
Elementele nutritive din grupa vitaminelor B, ca şi anumite minerale şi aminoacizi care se combină sinergic, sunt de asemenea necesare pentru metabolism şi pentru funcţionarea sănătoasă a organismului.

  • Medicamente

Dacă luaţi medicamente farmaceutice, suplimentarea cu vitamine, minerale şi oligoelemente devine deosebit de importantă.
După administrare, medicamentele trec prin aceleași căi metabolice ca și elementele nutritive.
În orice moment al procesului metabolic, acestea pot interacționa cu elementele nutritive.
Zonele care pot fi afectate de medicație includ digestia, absorbția, distribuția și eficienţa elementelor nutritive, conversia și eliminarea elementelor nutritive și reglarea foamei și a saţietăţii.

Exemplu de efect al medicaţiei
Contraceptivele hormonale (adică “pilula”) reduc disponibilitatea acidului folic prin inhibarea separării compusului acid folic de alimente.
Discutați cu medicul dumneavoastră  sau cu farmacistul despre posibilele interacțiuni și citiți prospectul.

  •  Vegetarieni

Ori de câte ori este posibil, ne străduim să folosim doar materii prime din plante pentru obținerea ingredientelor pentru formulele noastre de elemente nutritive celulare.
Cu toate acestea, în cazul sulfatului de condroitină și chitosanului (din Arteriforte™ ), nu există alternative vegetale, astfel încât aceste două substanțe sunt obținute din materii prime animale.
În plus, vă rugăm să rețineți că oferim două forme de vitamina D3. Una este obținută din lanolină (grăsimi din lână), cealaltă este obținută din licheni ca alternativă vegană.

  • Dificultăți la înghiţire

Copiii și persoanele în vârstă au adesea dificultăți în a înghiți formulele de elemente nutritive celulare sub formă de tablete.
Există o soluție simplă la această problemă: doar spargeți sau tăiați tableta în două sau puneți-o între două linguri și zdrobiți-o presând lingurile una de alta.
Acum, pulberea poate fi dispersată în lichid și consumată fără dificultate.

  • Toleranţă şi reacţii de adaptare

Produsele din Programul de Nutriţie Celulară Dr. Rath sunt foarte bine tolerate.
Reacțiile de intoleranță sau răspunsurile de adaptare sunt foarte rare și sunt observate doar ocazional.
În special atunci când iau vitamina B3 sub formă de acid nicotinic (niacinamidă), persoanele sensibile pot prezenta o erupție cutanată.
Aceasta este o reacție tipică de adaptare. Cu toate acestea, nu toate reacțiile cutanate se datorează vitaminei B3. Dacă apar reacții cutanate, mai întâi puneți-vă următoarele întrebări:

  • Când a apărut prima oară problema?
  • A mai apărut problema vreodată înainte?
  • V-aţi schimbat anumite obiceiuri?

 Dacă răspunsurile nu lămuresc problema şi suspectaţi că aceasta ar fi fost cauzată de produs, trebuie să faceţi următorii paşi:

  • Opriţi temporar administrarea produsului
  • Dacă reacţia sau iritaţia dispare, reluaţi administrarea elementelor nutritive celulare, dar în doză redusă
  • Măriţi doza treptat pentru a permite celulelor dumneavoastră să se obişnuiască cu produsul.

 Evident, trebuie să consultaţi şi medicul dumneavoastră, pentru a exclude alte cauze mai grave care s-ar putea afla la baza acestor simptome.

  • Precizări suplimentare cu privire la limita de toleranţă a vitaminei C

Cantitatea de vitamina C pe care organismul uman o poate absorbi este limitată.
Aplicând testul de toleranță digestivă vă puteți afla propria limită individuală.
Acesta presupune creșterea lentă a dozei de vitamina C pe care o luați până când scaunul devine mai moale și apare diareea.

Acest indiciu arată că ați depășit punctul de saturație.
Organismul dumneavoastră nu poate utiliza întreaga cantitate pe care o luați și elimină excesul prin intestine.
După ce v-ați depășit limita, reduceți aportul de vitamina C până când scaunul devine din nou normal.
Ați aflat acum cantitatea de vitamina C pe care corpul dumneavoastră este capabil să o absoarbă.

  • Depozitare

Păstrați formulele din Programul de Nutriţie Celulară Dr. Rath într-un flacon sigilat la temperatura camerei și protejați-le de umiditate.
Pentru probioticele noastre, vă recomandăm păstrarea în locuri răcoroase.
Data maximă până la care pot fi utilizate este înscrisă pe baza fiecărui flacon.
Mergi la început

8. Despre producător

Dr.Rath Health Programs este una dintre puţinele firme distribuitoare de suplimente alimentare cu baze ştiinţifice, bazate pe cercetări independente.

Institutul nostru din San Jose, California, este unul dintre cele mai importante centre de cercetări asupra vitaminelor, din întreaga lume.

Aici sunt cercetători din diferite domenii care lucrează împreună la cercetarea şi dezvoltarea formulelor de elemente nutritive celulare.

Mergi la început

9. Bazele ştiinţifice

Compoziţia produselor din Programul de Nutriţie Celulară Dr.Rath are la bază peste 20 de ani de cercetare şi dezvoltare ştiinţifică. Se acordă o deosebită atenţie efectelor sinergice ale elementelor nutritive celulare şi unui metabolism sănătos al celulelor şi organismului. Formulele de elemente nutritive Dr. Rath sunt fabricate în S.U.A. şi Europa, de către renumite firme producătoare. Aceste firme colaborează cu furnizori de materie primă de înaltă calitate, care trebuie să respecte standarde de calitate extrem de stricte.
Mergi la început

10. Asigurarea calităţii

Inspecţia echipamentelor şi utilajelor de producţie pentru ca acestea să respecte cele mai înalte standarde tehnologice, asigură faptul că fiecare etapă a procesului de fabricaţie este supusă supervizării şi controlului.

Astfel, conformitatea cu specificaţiile formulelor noastre de elemente nutritive celulare este garantată. Producătorii lucrează după GMP (Good Manufacturing Practices / bune practici de fabricaţie) şi sunt membri activi în Asociaţia Naţională pentru Hrană Nutritivă (National Nutritional Food Association, NNFA). Procesul de producţie al Programului de Nutriţie Celulară Dr.Rath urmăreşte o succesiune de operaţiuni bine definită: începe cu cântărirea materiei prime şi se încheie cu expedierea produsului finit. Mostrele de materii prime, produse intermediare şi produse finale sunt luate din fiecare lot. Aceste mostre sunt arhivate timp de minimum cinci ani pentru a putea garanta controlul calităţii în mod continuu şi pe termen lung.

Analiza prin cromatografie cu gaz, efectuată de un laborator de încredere, garantează calitatea produselor cu elemente nutritive celulare. Datorită sensibilităţii sale, tehnica de cromatografie cu gaz se poate utiliza pentru analizarea unor cantităţi foarte mici şi produce rezultate reproductibile.

Cromatografia cu gaz permite verificarea prezenţei, purităţii şi calităţii tuturor ingredientelor. Astfel, ne asigurăm că în formulele noastre nu se infiltrează corpuri străine precum particule contaminante, agenţi patogeni sau materiale de calitate slabă. Testul de cromatografie cu gaz se aplică fiecărui lot de producţie, pentru a măsura şi înregistra concentraţiile exacte ale tuturor componentelor produselor din Programul de Nutriţie Celulară Dr.Rath.

După finalizarea fiecărei linii de producţie, se ia o mostră în plus. Această mostră este trimisă la un laborator de analiză, pentru analiză de rutină. Pe baza rezultatelor testării chimice se eliberează un certificat de analiză care poartă data expirării şi semnătura directorului serviciului de Control al Calităţii.

Astfel ne asigurăm că produsul final care ajunge la dumneavoastră este întotdeauna de cea mai înaltă calitate.
Mergi la început