Testimoniale

În această secțiune vă prezentăm testimoniale ale persoanelor care au utilizat produsele din Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath.

Dacă doriți să ne împărtășiți experiențele dumneavoastră cu privire la utilizarea acestor produse vă rugăm să ne scrieți pe adresa contact[@]farmacieverde[.]ro sau utilizând formularul de contact de pe site

Testimonialele primite vor fi răsplătite cu un CADOUo carte cu semnătura Dr.Rath!

Vă mulțumim și vă dorim multă sănătate!

 

 


 

Stimate Dr.Rath,

 

În octombrie 2012 am suferit un infarct miocardic,in urma căruia mi s-au implantat două stenturi la clinica ICCO din Brașov, unde ma aflam la acea dată.

După aproximativ o lună am acuzat insuficiență respiratorie și am ajuns la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare “Academician Vasile Candea” din București. Acolo mi s-a făcut o nouă coronografie și mi s-a spus că există leziuni și depozite și pe cealaltă arteră coronară. Ca urmare, mi s-au implantat încă două stenturi.

Apoi am continuat tratamentul convențional care îmi fusese recomandat, cu Plavix, aspirină, Sortis, Gopten, Betalok ZOK, și Preductal. Totuși, la sfârșitul lunii februarie 2013 am revenit la aceeasi unitate medicala, deoarece angina a recidivat. De această dată aveam dureri care apareau în stare de repaus. Mi s-a făcut o nouă coronografie, după care medicii au decis o nouă intervenție chirurgicală pentru revascularizarea arterei. Deci, mi s-au implantat încă două stenturi.

Pe parcursul acestor experiențe, toate întrebările pe care le-am adresat cardiologilor despre cauza problemelor mele au primit răspunsuri neclare, in sensul ca nu s-a identificat, prin analize sau alte proceduri, ceva sigur. De aceea am căutat sa ma interesez si la alti medici. Am gasit un  medic internist care a fost interesat sa faca investigatii la care nu am fost supus. Acesta a testat nivelul homocisteinei, un aminoacid care se află în strânsă legătură cu riscul crescut de boli cardiovasculare. Rezultatele analizelor au arătat că nivelul acestui aminoacid în sânge era de 3 ori mai mare decât normal (33.04 umoli/l). După aceste analize,medicul care a identificat acest factor de risc, mi-a prescris vitamine B complex și acid folic, tratament acceptat de cardiolog. După 2, luni când am repetat analizele, nivelul homocisteinei revenise la normal (valoarea normală este considerată sub 10 umoli/l iar eu aveam 7.6 umoli/l).

Sfatul acestui medic a fost să continui tratamentul cu vitamina B complex și acid folic câte o săptămână pe lună. De asemenea, m-a sfătuit să continui tratamentul convențional. Am urmat recomandările, însă în același timp mi-am continuat propriile cercetări în ceea ce privește cauzele bolii coronariene. Astfel am descoperit informatii despre cercetările Dr.Rath și explicația fundamentală despre contribuția vitaminei C și a altor microelemente nutritive la prevenirea și tratarea bolilor cardiovasculare. Totul a plecat de la citirea cartii “Radacinile naziste ale “BRUXELLES UE”, editata de dr.Rath Health Foundation si distribuita de dr.Rath Education Services B.V.

De aici am ajuns de am  citit cartea ”De ce animalele nu fac infarct…dar oamenii, da!” și din luna mai 2015 am început să utilizez abordările medicinei celulare pentru a-mi trata problemele de sănătate,mentinand baza tratamentului conventional ( Plavix,Aspirin cardio). În cercetările mele am aflat și despre pericolele statinelor și am încetat să mai iau medicamentul Sortis.

Recent, aproximativ dupa un an de la intreruperea statinei, cardiologul a dorit să îmi reintroducă vechea schemă de tratament aproape integral, deși îi spusesem că am întrerupt acest tratament cu un an în urmă și am utilizat abordările medicinei celulare ale Dr.Rath. L-am întrebat de ce mai trebuie să iau statinele, daca nivelul colesterolului este la fel de mic ca atunci cand le luam ( colesterol total-152, HDL-65 si LDL 76) ?.Raspunsul a fost ca statina are si alte roluri, nu numai de reducere a nivelului de colesterol.

Ceea ce vă pot spune cu siguranță este că am observat o îmbunătățire semnificativă a sănătății mele de când utilizez abordările medicinei celulare. De aproape un an nu am mai luat statine, iar arterele mele coronare nu au suferit deteriorări suplimentare. Chiar dimpotrivă, aș putea spune, acum respir normal, o respiratie completa.

Doresc să vă mulțumesc, Dr.Rath, pentru că existațși luptați, pentru sănătatea noastră, împotriva sistemului mafiot din industria farmaceutică.

Cu stimă,

I. C.

Aprilie 2016