LYCIN / 420 g pulbere

209,00lei

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cumpără acest produs și câștigi 21 puncte bonus

Descriere

Beneficiile unei extra-suplimentări cu aminoacidul esenţial lizină şi vitamina C

Ţesutul conjunctiv este un termen general pentru sistemul de conectare şi susţinere a organismului.

Ţesutul conjunctiv cuprinde nervii, vasele de sânge şi organele şi conectează toate componentele între ele, de exemplu ca ţesut de învelire (capsulele fibroase din jurul organelor), ca parenchim (spaţiile dintre organe) şi ca ţesut structural (organele).

Ţesutul conjunctiv “moale” cuprinde cartilajele, ligamentele, tendoanele, vasele de sânge, capsulele fibroase şi capsulele articulare.
Ca ligamente, de exemplu, ajută la stabilizarea articulaţiilor, ca tendoane ajută la transmiterea forţei.

Ţesutul conjunctiv “dur” (oasele) conţin depozite suplimentare de minerale.
Din cauza forţei sale mari, colagenul are o funcţie foarte importantă în susţinerea structurii oaselor şi dinţilor.

În acelaşi timp, ţesutul conjunctiv are şi funcţia de protecţie a corpului. De aceea, formarea şi întreţinerea fibrelor de colagen şi ţesut conjunctiv sunt procese metabolice importante pentru sănătate. Una dintre moleculele importante ale colagenului este lizina. Este un aminoacid esenţial, adică nu poate fi sintetizat de organism, de aceea trebuie luat din alimentaţie sau suplimente.

Vitamina C aduce o contribuţie importantă la producţia şi structura optimă a fibrelor de colagen. Ca şi lizina, nici vitamina C nu este produsă de organismul uman şi trebuie aprovizionată din alimentaţie. Formarea fibrelor de colagen şi a structurilor de conectare constituie baza bunei funcţionări a tuturor organelor (de exemplu vase de sânge, cartilaje, oase) şi a întregului corp.

O lingură de măsură* conține:

Vitamina C din

Acid ascorbic……………………………………….200 mg
Ascorbat de calciu……………………………….400 mg
Ascorbat de magneziu…………………………400 mg

L-lizină…………………………………………..1000 mg

Extract din citrice…………………………………200 mg
cu conţinut de bioflavonoide

Doză recomandată:
Adulți: 1 lingură de măsură de 3 ori pe zi

*1 lingură de măsură = aprox. 4,2 g

Prezentare: flacon cu 420 g pulbere

Mod de administrare:
Amestecați o lingură de măsură (aprox 5 g) de LyCin™ într-o băutură.

LyCin™ nu are gust și se poate amesteca bine cu suc de fructe, ceai sau alte băuturi. Amestecați bine înainte de a consuma.

Mişcări intestinale ample pot fi un indiciu al consumului ridicat de vitamina C, semn că organismul a atins limita superioară pentru acest element nutritiv.

 

  • Precizări suplimentare cu privire la limita de toleranţă a vitaminei C

Cantitatea de vitamina C pe care organismul uman o poate absorbi este limitată.
Aplicând testul de toleranță digestivă vă puteți afla propria limită individuală.
Acesta presupune creșterea lentă a dozei de vitamina C pe care o luați până când scaunul devine mai moale și apare diareea.

Acest indiciu arată că ați depășit punctul de saturație.
Organismul dumneavoastră nu poate utiliza întreaga cantitate pe care o luați și elimină excesul prin intestine.
După ce v-ați depășit limita, reduceți aportul de vitamina C până când scaunul devine din nou normal.
Ați aflat acum cantitatea de vitamina C pe care corpul dumneavoastră este capabil să o absoarbă.

***

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoareleavertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Citiţi mai multe detalii despre produse, cercetările pe baza cărora au fost concepute, sursele ingredientelor folosite, standardele de calitate şi multe altele.

============

Ce am fi fără țesut conjunctiv, cadrul structural al corpului nostru? Această rețea complicată conectează oasele noastre cu mușchii noștri, învelește organele și vasele de sânge și le oferă sprijin, stabilitate și flexibilitate. Țesutul conjunctiv este un erou invizibil care nu numai că ne menține la un nivel confortabil, dar ne oferă și libertatea de a ne mișca rapid și a arăta minunat.

Celulele corpului nostru sunt ocupate să creeze noi fibre de colagen în fiecare zi și în fiecare săptămână și au nevoie de materiale de construcție de cea mai înaltă calitate pentru a îndeplini această sarcină. Aminoacidul cheie, lizina, joacă un rol critic în formarea continuă a țesutului conjunctiv. Metabolismul nostru depinde de o aprovizionare constantă cu acest element nutritiv celular prin alimentaţia noastră. Este important să rețineți, însă, că organismul nostru are nevoie de forma naturală a L-lizinei pentru a promova sinteza proteinelor.

Adevărata magie se desfășoară atunci când lizina este combinată cu un alt element nutritiv celular care este universal important în metabolism și care nu poate fi sintetizat de organism: vitamina C. Această putere versatilă joacă un rol în peste 15.000 de procese metabolice, dintre care o parte semnificativă sunt dedicate  producţiei  de proteine şi enzime. Nevoia noastră de această moleculă nu cunoaște limite. Contribuie la funcționarea cartilajelor, ligamentelor, tendoanelor, articulațiilor și organelor vitale, în același timp îmbunătățind circulația și întărind sistemul imunitar.

Formula noastră LyCin™ conține o combinație câștigătoare de L-lizină și vitamina C în fiecare cupă, completată cu atenție de o doză inteligent proiectată, de bioflavonoide din citrice. Astfel, ceea ce a fost conceput inițial ca o formulă complementară poate servi și ca formulă sinergică.

Rămâneți la curent cu cele mai recente cercetări care descoperă potențialul sinergiei lizinei și vitaminei C. Posibilitățile sunt remarcabile, cu beneficii tangibile deja evidente în țesutul conjunctiv și sprijinul imunitar.

Sfat: Asigurați-vă că aveți întotdeauna LyCin™ la îndemână și reaprovizionaţi-vă după cum este necesar sau, şi mai bine, folosiți-l pentru prevenţie, în mod regulat.