OPC / 60 capsule

164,00lei

 

DIN BENEFICIILE POLIFENOLILOR ȘI ANTIOXIDANȚILOR

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cumpără acest produs și câștigi 17 puncte bonus

Descriere

 

Microelemente nutritive vitale cu substanţe vegetale secundare, extrase din sâmburi de struguri

 

Substanţele biologic active din plante sunt cunoscute sub denumirea de ”fitobiologice”. Acestea sunt produse numai de către plante, unde – ca substanţe secundare – servesc la protejarea și conservarea plantei. Aportul de substanţe secundare din plante în organismul nostru poate fi asigurat printr-o alimentaţie echilibrată, care să conţină plante, fructe și seminţele acestora.

În funcţie de structură, termenul general ”substanţe secundare din plante” cuprinde o varietate de grupuri și sub-grupuri din care derivă diferite funcţii diferite. Așa numitul grup al polifenolilor conţine numeroase exemple. Sâmburii de struguri sunt bogaţi în polifenoli. Ei includ bine cunoscutele proantocianidine oligomerice (OPC) și alte substanţe secundare din plante. O sursă comună de furnizare a unui aport suplimentar de polifenoli din sâmburi de struguri sunt suplimentele alimentare.

Dr. Rath OPC™ conţine extract din sâmburi de struguri cu conţinut total de minimum 60% polifenoli. Pentru protecţia ingredientelor şi a sinergiei lor naturale, sâmburii de struguri bogaţi în polifenoli sunt prelucraţi cu multă blândeţe.  Metoda de extragere (dizolvare) se bazează exclusiv pe utilizarea apei la temperaturi scăzute.

Conținutul unei capsule

Extract din sâmburi de struguri* ………………………. 420 mg

* Cu conţinut total de polifenoli de cel puţin 60%

Doză recomandată:
Adulţi: 1 capsulă de 2 ori pe zi la mese cu suficient lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 60 de capsule**

**Învelișul capsulei este din hipromeloză. Adecvat pentru vegetarieni

****

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

============

PUTEREA SOARELUI

Natura a înzestrat plantele cu substanțe uimitoare care le protejează de efectele nocive ale radiațiilor UV intense din lumina soarelui. Acești compuși speciali ai plantelor se găsesc în concentrații mari în celulele plantei orientate spre soare. Ele neutralizează radiațiile și permit proceselor dependente de lumina solară ale metabolismului celular să fie foarte productive.

Oamenii pot beneficia și de pe urma acestor compuși vegetali secundari. Dr. Rath OPC™ conține câteva fitoelemente nutritive valoroase inclusiv extractul de semințe de struguri de culoare roșie OPC. În celulele corpului uman, acest polifenol devine un antagonist puternic al radicalilor liberi, care sunt produși de radiațiile UV și fac ravagii asupra celulelor pielii. În acest caz, este necesară o protecție eficientă a pielii!

Partenerul ideal de sinergie este vitamina D3, hormonul solar. Este produs de celulele pielii atunci când sunt expuse la lumina soarelui și joacă un rol important în regenerarea pielii, printre multe alte funcții metabolice. Protecția solară și un aport optim de vitamina D sunt, așadar, împreună. Formula noastră Dr. Rath Vitamin D3™ + K2 oferă celulelor corpului vitamina D într-o formă foarte biodisponibilă pentru regenerarea pielii și metabolismul calciului (sănătatea oaselor!).

Când pielea trebuie protejată cu protecție solară într-o zi lungă la soare și producția proprie de vitamina D a organismului începe să scadă, putem oferi completarea necesară cu Dr. Rath Vitamin D3™ + K2.

Combinația Dr. Rath OPC™ și Dr. Rath Vitamin D3™ + K2 oferă protecție solară eficientă din interior. Dacă pleci într-o vacanță de vară, petreci un weekend în grădină, participi la un festival de muzică sau doar petreci mult timp în aer liber la soare, ai doi aliați puternici în aceste două suplimente. Ambele formule sunt vegane, pentru a scuti suferința animalelor și pentru o amprentă de carbon mai sustenabilă.