PHYTO PRO M / 120 capsule

219,00lei

DIN BENEFICIILE FITOELEMENTELOR NUTRITIVE

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cumpără acest produs și câștigi 22 puncte bonus

Descriere

Formulă sinergică cu substanţe biologic active din plante

Substanţele fitobiologice sunt substanţe naturale biologic active care se găsesc în multe plante şi fructe. Acestea joacă un rol important în alimentaţia noastră asigurând factori nutriţionali celulelor noastre.

Seminţele de dovleac sunt de multă vreme o componentă a alimentaţiei multor culturi, datorită efectelor lor benefice asupra sănătăţii. Întocmai ca şi fructul palmierului pitic, şi acestea sunt o sursă importantă de fitosteroli. Fitosterolii seamănă ca structură cu colesterolul, formând o moleculă precursoare formării altor structuri funcţionale.

Ca şi alte plante tradiţionale, înţepătoarele urzici au multe beneficii asupra sănătăţii. Extractul din rădăcină de urzică conţine lignani, printre altele. Lignanii aparţin familiei fitoestrogenilor. O altă substanţă din plante care face parte din acelaşi grup este genisteina care se găseşte în abundenţă în boabele de soia.

Seminţele de rodie conţin o mare varietate de componente biologic active. Acidul elagic, un fitoantioxidant care dă rodiei gustul amărui, merită amintit în mod special. Roşiile sunt o sursă importantă pentru un alt fitoantioxidant. Conţin mari cantităţi de licopină, care este un carotenoid.

Dr. Rath PhytoPro M™ completează formula sinergică Phytobiologicals prin conţinutul său de substanţe biologic active din plante. Ingredientele sale caracteristice sunt extracte din seminţe de dovleac, palmier pitic, rădăcină de urzică, rodie şi alte substanţe fitobiologice.

 

Conținutul unei capsule

Extract din semințe de dovleac ……………………………………. 150 mg
Extract din palmier pitic ………………………………………………. 75 mg
Extract din rădăcină de urzică …………………………………….. 75 mg
Extract din rodie ………………………………………………………… 50 mg
Beta-Sitosterol …………………………………………………………… 50 mg
Genisteină …………………………………………………………………. 7,5 mg
Licopină ……………………………………………………………………. 1,9 mg

Doză recomandată
Adulți: 2 capsule de 2 ori pe zi la mese cu mult lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 120 de capsule*

* învelișul capsulei este din hipromeloză. Adecvat pentru vegetarieni.

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Citiţi mai multe detalii despre produse, cercetările pe baza cărora au fost concepute, sursele ingredientelor folosite, standardele de calitate şi multe altele.

============

O FORMULĂ CARE DĂ FIORI

Fie că sunteţi tradiționalişti sau iubitori ai lucrurilor înfricoșătoare, ceea ce ne unește pe toți este o pasiune comună pentru o plantă care a făcut parte din sezon de la sosirea ei din America cu mult timp în urmă: dovleacul.

Se găseşte în supe, mâncăruri gătite și plăcinte, dar semințele sale sunt adesea trecute cu vederea. Deşi semințele de dovleac sunt un plus excelent pentru orice salată, există o altă modalitate ușoară de a te bucura de numeroasele lor beneficii.

Formula noastră Dr. Rath PhytoPro M™ conține un extract din semințe de dovleac, oferind cel mai bun din semințe de dovleac în formă concentrată. Ceea ce adesea aruncaţi fără să vă gândiţi mai bine atunci când curăţaţi un dovleac se întâmplă să fie unul dintre ingredientele cheie din formula noastră puternică pe bază de plante, pentru bărbați.

Semințele de dovleac sunt venerate în toate culturile pentru calitățile lor valoroase. Ele sunt o sursă importantă de fitosteroli, adică steroli vegetali care se găsesc în membranele celulare ale plantelor.

Pe lângă extractul din semințe de dovleac, extractele de palmier pitic, rădăcină de urzică și rodie, printre altele, oferă un sprijin natural pentru bărbații în floarea vârstei.