YOUCELL-V / 60 capsule

189,00lei

*FORMULĂ BREVETATĂ*

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cumpără acest produs și câștigi 19 puncte bonus

Descriere

 

Vitamina C și puterea plantelor vă întăresc corpul împotriva intrușilor nedoriți.

YouCell™-V conține o combinație dezvoltată și testată științific de vitamina C, extract de ceai negru și alte substanțe naturale din plante care permit celulelor dumneavoastră să răspundă în mod optim la diferite provocări.

În copilărie, vă dădea bunica ceai negru cu lămâie când eraţi răciţi? Noua noastră formulă YouCell™-V demonstrează că acest remediu tradițional acasă este, de fapt, susținut de știință. Combinația conține atât vitamina C, cât și teaflavine, ingredientele active din ceaiul negru. Ambele microelemente nutritive sunt combinate cu alte substanțe vegetale pentru a alcătui o formulă unică. La Institutul de Cercetare Dr.Rath, s-a confirmat efectul sinergic al acestor microelemente nutritive, adică faptul că îşi susţin şi amplifică reciproc efectele.

O alimentaţie echilibrată și variată este necesară pentru a oferi organismului nostru o abundență de compuși naturali care ajută la construirea barierelor naturale împotriva invadatorilor, susținând astfel apărarea imunitară a celulelor noastre. Chiar și în aceste vremuri dificile, ingredientele naturale din YouCell™-V susțin celulele noastre în a combate invadatorii de toate felurile. În regnul vegetal, substanțele biologic active sunt cunoscute pentru mecanismele lor eficiente de protecție împotriva factorilor virali, bacterieni și alți factori patogeni. Multe dintre aceste plante au fost folosite de secole în beneficiul sănătății umane.

YouCell™-V combină:

Vitamina C pentru a susține un sistem imunitar normal și pentru a vă proteja celulele de stresul oxidativ
Extract de ceai negru cu 25% teaflavine
Extract de broccoli cu glucozinolat de sulforafan 5%.
Extract de turmeric cu 95% curcuminoide
Quercetină, o substanță vegetală naturală din grupa flavonoidelor
Baicalin, obtinut dintr-un extract de calota Baikal, o plantă folosită în medicina tradiţionala chineză
N-acetil-L-cisteină, o formă stabilă a aminoacidului neesențial L-cisteină
Naringin, extras din coaja de grapefruit
Resveratrol, un polifenol, extras din troscot japonez

Sinergia naturală din YouCell™-V este potrivită pentru vegani, testată științific și absolut egală cu orice soluție sintetică de stimulare a imunității. Ingredientele pe bază de plante vă ajută celulele să țină departe invadatorii nedoriţi și vă oferă sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă desfășura ziua în siguranță.

Conţinutul a 2 capsule:

Vitamina C……………………………200 mg
Extract de broccoli………………..260 mg
(include sulforafan glucozinolat, 13 mg)
Quercetină……………………………260 mg
Extract de ceai negru……………..200 mg
(include 25% teaflavine, 50 mg)
Extract de turmeric………………..200 mg
(include 95% curcuminoide, 190 mg)
Baicalin…………………………………100 mg
N-acetil-L-cisteină………………….100 mg
Naringin…………………………………80 mg
Resveratrol……………………………..50 mg

Doză recomandată

2 capsule / zi la mese, cu suficient lichid (apă, suc, ceai)
Capsulele pot fi deschise pentru a lua pulberea de microelemente nutritive, separat.

Prezentare: flacon cu 60 capsule*

* capsulă din fibre vegetale, potrivită pentru vegani.

****

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Citiţi mai multe detalii despre produse, cercetările pe baza cărora au fost concepute, sursele ingredientelor folosite, standardele de calitate şi multe altele.

 

============

SEZONUL GRIPELOR REVINE

ODATĂ CU CAMPANIILE ANUALE DE VACCINARE

Toamna aduce revenirea zilelor mai racoroase care de multe ori ne iau prin surprindere. Tranziția de la interior la exterior poate fi rece pe măsură ce începe sezonul picioarelor reci. În acest timp, provocările la adresa sistemului imunitar cresc și virușii miros ușor pradă.

Campaniile anuale de vaccinare împotriva gripei sunt din nou în desfășurare, cu o creștere notabilă a activităților de marketing pentru noile vaccinuri COVID-19 „ajustate”.

În prezent, asistăm la prăbușirea managementului tradițional al bolilor. Mai multe spitale se confruntă cu falimentul, eforturile de prevenire sunt reduse la inițiative guvernamentale de vaccinare la scară largă, iar politicienii și autoritățile medicale dau vina. Cei care suportă greul acestei situații sunt pacienții, oamenii care caută ajutor pentru problemele lor de sănătate.

Întreaga lume știe, iar cercetarea și știința confirmă, că vitaminele sunt singura modalitate sigură de a întări sistemul imunitar. Acest aspect critic este demonstrat de formula de nutrienți celulari YouCell™-V, dezvoltată la Institutul de Cercetare Dr. Rath.

Care este cel mai eficient mod de a proteja corpul de intrușii nedoriți?

YouCell™-V conține vitamina C organică de înaltă calitate, extract de ceai negru, extract de legume crucifere, extract de turmeric, quercetină, baicalin, naringin, resveratrol și alți compuși naturali. Împreună, aceste componente susțin buna funcționare a sistemului imunitar și protejează celulele de stresul oxidativ, așa cum a fost validat și confirmat științific de către Oficiul de brevete și mărci comerciale din SUA. Ceea ce odată a fost recunoscut ca un remediu casnic – ceaiul negru cu lămâie – a evoluat acum într-un nivel superior de sprijin!

Există efecte secundare ale vitaminelor și extractelor de plante?

În discursul în curs despre vaccinuri, continuă să apară preocupări cu privire la potențialele efecte secundare, daune legate de vaccin sau reacții întârziate. Ingredientele naturale din YouCell™-V nu au efecte secundare și s-au dovedit a fi sigure. O aprovizionare adecvată a acestor substanțe naturale îmbunătățește toate fațetele metabolismului celular. Este înțelept să sprijinim cu generozitate celulele sistemului imunitar, mai degrabă decât să riscăm un deficit atunci când avem cea mai mare nevoie de ele în această perioadă de vreme nefavorabilă.

Pentru cei care doresc să facă pași suplimentari, oferim opțiunea de a combina YouCell™-V cu Vitacor Plus™ și Dr. Rath Vitamin D3™+K2. Combinația V-Defense nu numai că îmbunătățește aportul de bază de nutrienți celulari, așa cum este recomandat de Dr. Matthias Rath, dar oferă și o doză suplimentară de vitamina D la un preţ rezonabil.

Indiferent de provocările pe care le aduce toamna, sistemul nostru imunitar este hotărât și puternic!