ARTERIFORTE / 60 capsule

219,00lei

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cumpără acest produs și câștigi 22 puncte bonus

Descriere

Formulă sinergică cu elemente nutritive celulare pentru formarea şi întreţinerea colagenului şi a ţesutului conjunctiv

Elasticitatea ridicată și rezistența țesutului conjunctiv sunt expresii ale capacităților sale funcționale naturale. Condiția prealabilă pentru aceasta este producția optimă de colagen, componenta principală a țesutului conjunctiv, care este construit cu ajutorul vitaminelor și altor elemente nutritive celulare. Acest lucru este deosebit de important pentru formarea naturală a țesutului conjunctiv și a structurilor sale, precum vasele de sânge, cartilajele și gingiile.

Diferitele componente ale țesutului conjunctiv, precum colagenul, elastina, glicozaminoglicanii și altele, își ating stabilitatea naturală, integritatea, rezistența și elasticitatea atunci când există un aport suficient de microelemente nutritive.

Vitamina C, de exemplu, contribuie la formarea normală a colagenului și la funcționarea vaselor de sânge și a cartilajelor din corpul nostru. Cuprul, un oligoelement, este o altă componentă care joacă un rol important în susținerea țesutului conjunctiv.

Ingredientele din Arteriforte™ susțin metabolismul celular simultan în mai multe moduri, astfel:

  • Cu ajutorul vitaminei C pentru susţinerea formării colagenului, funcţionarea normală a vaselor de sânge, cartilajelor şi gingiilor
  • Cu ajutorul cuprului pentru menţinerea unui ţesut conjunctiv normal
  • Cu ajutorul vitaminei B6 ca o contribuţie la sinteza normală a cisteinei
  • Cu ajutorul vitaminei E, vitaminei C şi cuprului pentru protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ

Conținutul unei capsule:

Vitamina C obținută din:
Ascorbat de calciu ………………………………… 100 mg
Ascorbat de magneziu …………………………….. 100 mg
Vitamina E ……………………………………………. 28,9 mg
(D-alfa-tocoferol)
Vitamina B6 …………………………………………… 1,5 mg
Vitamina D3 …………………………………………… 0,88 μg
Folat…….. ……………………………………………… 100 μg
L-prolină ………………………………………………. 90 mg
L-lizină ………………………………………………… 90 mg
Cupru …………………………………………………. 175 μg
Betaină ……………………………………………….. 35 mg
Sulfat de condroitin ……………………………………. 80 mg
N-acetil-glucozamină …………………………………. 90 mg
Extract din scoarţă de pin ……………………………..1,5 mg
(Pycnogenol®)

Pycnogenol® este marcă înregistrată a Horphag Research Ltd.

Doză recomandată
Adulți: 1 capsulă de 2 ori pe zi la mese cu suficient lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 60 capsule

****

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Citiţi mai multe detalii despre produse, cercetările pe baza cărora au fost concepute, sursele ingredientelor folosite, standardele de calitate şi multe altele.

============

Țesutul conjunctiv joacă un rol important în sănătatea venelor noastre. Înconjoară venele și asigură stabilitatea și elasticitatea acestora. Țesutul conjunctiv sănătos este esențial pentru a susține funcțiile venelor, cum ar fi transportul sângelui deoxigenat din fiecare colț al corpului înapoi la inimă.

Țesutul conjunctiv este format din fibre care oferă rezistență pereților venelor, permițându-le să se contracte și să se relaxeze pentru a forța sângele spre inimă. Țesutul conjunctiv sănătos ajută la reglarea presiunii din vene, prevenind dilatarea sau extinderea lor inutilă.

Vitamina C și aminoacizii lizină și prolină sunt componente esențiale ale țesutului conjunctiv. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, care este esențială pentru funcția țesutului conjunctiv. Lizina și prolina sunt aminoacizi care servesc ca blocuri pentru formarea colagenului și a altor proteine structurale ale țesutului conjunctiv. Colagenul este o componentă majoră a țesutului conjunctiv, asigurându-i stabilitatea și rezistența. Prin urmare, combinația de vitamina C, lizină și prolină poate ajuta la menținerea funcției normale a țesutului conjunctiv.

Țesutul conjunctiv puternic și sănătos este esențial pentru funcționarea normală a venelor noastre. Echipa de sinergie din Arteriforte™ a fost concepută științific pentru a sprijini formarea și menținerea naturală a colagenului și a țesutului conjunctiv. Pe lângă vitamina C și cei doi aminoacizi, această echipă include cuprul, care ajută la menținerea țesutului conjunctiv normal. Vitamina E și cuprul pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, iar vitamina B6 susține sinteza normală a cisteinei.

Partenerul perfect pentru Arteriforte™: ProlysinC™ oferă suplimentar vitamina C, lizină și prolină pentru a vă susține în continuare țesutul conjunctiv.