VCP / 90 capsule

124,00lei

BENEFICIILE VITAMINEI C

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cumpără acest produs și câștigi 13 puncte bonus

Descriere

Beneficiile suplimentării cu vitamina C sub formă liposolubilă

Vitamina C este considerată molecula cheie a întregului metabolism. Aceasta afectează multe procese şi funcţii ale organismului precum echilibrul energiei, funcţiile sistemului nervos şi imunitar, precum şi protecţia celulară împotriva radicalilor liberi.

O altă funcţie importantă a vitaminei C este susţinerea formării colagenului. Colagenul este cea mai importantă moleculă de stabilitate a ţesutului conjunctiv şi este esenţială pentru formarea vaselor de sânge sănătoase.

Vitamina C palmitat este o formă specială de vitamina C cunoscută şi ca ascorbil palmitat. Ascorbil palmitatul este un compus de acid ascorbic (vitamina C) şi acidul palmitic, un acid gras. În această formă a vitaminei C, vitamina C solubilă în apă devine predominant liposolubilă (solubilă în grăsimi) şi ajunge în părţi ale corpului unde vitamina C solubilă în apă nu poate ajunge.

O altă diferenţă a acestei forme de vitamina C este transportul către celule.

Influxul de substanţe solubile în apă în celulele organismului survine, de exemplu, prin intermediul unor canale mici din învelişul exterior al celulei, deoarece acest strat cu conţinut de grăsimi formează o barieră în calea lor.

Pentru substanţele liposolubile este diferit: pentru acestea, stratul de grăsime nu este o barieră, rezultatul fiind o mai bună capacitate de absorbţie.

Dr. Rath VCP™

  • Vitamina C sub formă de vitamina C palmitat (ascorbil palmitat)
  • Pentru aport suplimentar de vitamina C liposolubilă
  • Cu 100 mg vitamina C sub formă de ascorbil palmitat, per capsulă

Conținutul unei capsule

Vitamina C ………………………………………. 100 mg
(din ascorbil palmitat)

Doză recomandată
Adulți: 1 capsulă de 3 ori pe zi la mese cu mult lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 90 capsule*

* Învelişul capsulei este din hipromeloză. Adecvat pentru vegetarieni

***

Comentarii suplimentare despre limita de toleranță a vitaminei C

Cantitatea de vitamina C pe care organismul uman o poate absorbi este limitată. Prin aplicarea testului de toleranță digestivă vă puteți determina limita individuală. Acesta constă în creșterea treptată a dozei de vitamina C pe care o administrați, până scaunul devine moale și se instalează diareea.
Acest lucru indică faptul că ați depășit punctul de saturație. Organismul nu poate prelucra cantitatea administrată și elimină excesul prin intermediul intestinelor.
După depășirea limitei, începeți să scădeți treptat doza până scaunul redevine normal.
Astfel, ați determinat cantitatea de vitamina C pe care corpul dumneavoastră este capabil să o absoarbă.

****

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Citiţi mai multe detalii despre produse, cercetările pe baza cărora au fost concepute, sursele ingredientelor folosite, standardele de calitate şi multe altele.

 

============

LUCRÂND ÎMPREUNĂ DOBORÂM BARIERELE

Când o persoană își atinge limitele, este indicat să lucrăm împreună, deoarece împreună cu prieteni buni, barierele pot fi depășite. Acest principiu simplu poate fi aplicat și la nivel celular. În unele cazuri, lucrul împreună deschide posibilități complet noi.

Să luăm, de exemplu, combinația de acid ascorbic și acid palmitic. Vitamina C solubilă în apă se combină cu acidul palmitic pentru a forma ascorbil palmitat. Compusul obținut este ceea ce chimiștii numesc „ester”.

Ascorbil palmitatul este o formă solubilă în grăsimi a vitaminei C. Acest lucru o face mai tolerabilă și mai ușor de absorbit de către organism decât formele mai acide, solubile în apă ale vitaminei C. În intestinul subțire, ascorbil palmitatul acoperit cu grăsime este rapid și absorbit ușor prin mediul bogat în lipide al mucoasei intestinale.

Scopul ascorbil palmitatului este, desigur, de a intra rapid în celule și de a face mult bine acolo. Datorită naturii sale lipofile, este mai capabil să pătrundă în stratul dublu lipidic al membranei celulare și să traverseze această barieră către interiorul celulei. Absorbția regulată a vitaminei C solubilă în apă în celule este ca o ușă rotativă în care traficul se poate bloca cu ușurință. La fel ca în viața reală, ascorbil palmitatul ajunge la destinație mai repede şi cu blândețe.

Pentru cei care doresc să depășească barierele cu prietenii buni, recomandăm Dr. Rath VCP™