VITA C FORTE / 120 capsule

129,00lei

BENEFICIILE VITAMINEI C

Pentru produsele care nu se află în stocul magazinului, termenul de livrare se poate prelungi până la 14-21 zile.

Stoc furnizor, timpul de livrare se poate prelungi

Cumpără acest produs și câștigi 13 puncte bonus

Descriere

Beneficiile suplimentare ale unui aport crescut de vitamina C

Vitamina C (acid ascorbic) este considerată o moleculă cheie pentru întregul metabolism celular. Aceasta participă la numeroase procese metabolice din corp care afectează, de exemplu, ţesutul conjunctiv, sistemul de susţinere al corpului nostru, protecţia celulară, funcţia imună şi metabolismul energiei.

VitaCforte™ oferă un aport suplimentar de vitamina C pentru metabolismul celular. Diferite forme de vitamina C au fost selectate pentru această formulă specială, pentru a oferi diferite avantaje: uşor de digerat chiar şi în cantităţi mari, este bine ingerată şi metabolizată de celule.

Ascorbatul de calciu şi ascorbatul de magneziu sunt forme “tamponate” ale vitamine C. Combinarea moleculei de acid ascorbic cu mineralele calciu şi magneziu neutralizează efectul acid al acidului ascorbic.

O altă formă de vitamina C tamponată din VitaCforte™ este ascorbil palmitatul, care combină o moleculă de acid ascorbic cu o moleculă de acid gras (acid palmitic). Astfel vitamina C, normal solubilă în apă, devine solubilă în grăsimi şi poate contribui la protecţia celulelor din “părţile grase” ale corpului.

Vitamina C este privită ca o moleculă cheie pentru întregul metabolism celular. Aceasta participă la numeroase procese, susţinând astfel metabolismul normal al corpului nostru. VitaCforte™ conţine vitamina C sub formă tamponată şi legată de acizi graşi:

 

Vitamina C este prezentă în VitaCforte™ atât în formă tamponată, cât și legată de acizi grași:
* Pentru susținerea funcționării normale a sistemului imunitar
* Ca o contribuție suplimentară la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ
* Pentru susținerea metabolismului bioenergiei și reducerea oboselii și epuizării
* Ca o contribuție la procesul de formare a colagenului și astfel la menținerea funcționării normale a vaselor de sânge, cartilajelor, gingiilor, pielii, oaselor și dinților

 

Conținutul unei capsule

Vitamina C din
Acid ascorbic……………………………………………150 mg
Ascorbat de calciu …………………………………….150 mg
Ascorbil palmitat ……………………………………. 67 mg
Ascorbat de magneziu ……………………………… 150 mg
Bioflavonoide din citrice …………………………150 mg

Doză recomandată
Adulți: 2 capsule de 2 ori pe zi la mese cu mult lichid (apă, suc, ceai)

Prezentare: flacon cu 120 capsule

Comentarii suplimentare despre limita de toleranță a vitaminei C

Cantitatea de vitamina C pe care organismul uman o poate absorbi este limitată. Prin aplicarea testului de toleranță digestivă vă puteți determina limita individuală. Acesta constă în creșterea treptată a dozei de vitamina C pe care o administrați, până scaunul devine moale și se instalează diareea.
Acest lucru indică faptul că ați depășit punctul de saturație. Organismul nu poate prelucra cantitatea administrată și elimină excesul prin intermediul intestinelor.
După depășirea limitei, începeți să scădeți treptat doza până scaunul redevine normal.
Astfel, ați determinat cantitatea de vitamina C pe care corpul dumneavoastră este capabil să o absoarbă.

****

NOTĂ IMPORTANTĂ:
* Acest supliment alimentar nu conține ingrediente modificate genetic.
* Nu conține gluten, coloranți artificiali sau arome artificiale.
* Flacoanele sunt fabricate din material reciclabil.

Avem obligația legală de a da următoarele avertizări:
* A nu se depăși doza zilnică recomandată.
* Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substituenți ai unei alimentații variate și echilibrate.
* Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Citiţi mai multe detalii despre produse, cercetările pe baza cărora au fost concepute, sursele ingredientelor folosite, standardele de calitate şi multe altele.

 

============

SĂ FACEM ALERGIILE MAI PUŢIN SUPĂRĂTOARE

Vremea este minunată – și tu tot strănuți! În același timp, ochii tăi iritați încearcă să se bucure de florile de vară. Unele alergeni zboară în jur și sistemul tău imunitar reacționează exagerat.

Aici intervine VitaCforte™! Nu mai puțin de patru forme diferite de vitamina C susțin funcționarea normală a sistemului imunitar, ajutând la reglarea unui sistem imunitar disfuncțional. În același timp, vitamina C ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Acest lucru previne deteriorarea ADN-ului, proteinelor și lipidelor de către radicalii liberi. Reducerea oboselii și a oboselii face, de asemenea, parte din repertoriul acestei vitamine versatile.

Nu putem avea niciodată prea multă vitamina C: VitaCforte™ conține acid ascorbic pur, iar tamponul formează ascorbat de magneziu și ascorbat de calciu. Ascorbil palmitatul liposolubil completează cvartetul de vitamina C. În plus, bioflavonoidele din citrice așteaptă în capsule pentru a-și manifesta efectul.

Când călătoriți, VitaC Go! este o modalitate convenabilă de a lua o doză mică de vitamina C oriunde mergeţi. Fiecare pachet conține 30 de pliculețe care se potrivesc în orice buzunar și pot fi dizolvate rapid în lichid sau consumate direct. În acest fel, veţi fi întotdeauna bine pregătiţi să vă bucuraţi de aer liber.

Sfatul nostru: Adăugaţi Dr. Rath Zinc-Selenium Complex™ la formulele cu vitamina C. Zincul susține funcția imunitară normală, ajută la protejarea împotriva stresului oxidativ și menține pielea normală.